طرز تهیه کیک سیب عسلی

طرز تهیه کیک سیب عسلی

کیک سیب عسلی یکی از کیک‌های خوشمزه و دلپذیر برای عصرانه‌ها و دورهمی‌های خانوادگی و دوستانه است .
این کیک با طعم بی‌نظیر دارچین ، عسل و سیب می‌تواند اشتهای شما را وسوسه کند . تهیه این کیک در خانه بسیار راحت بوده و می‌توانید در هر زمانی که بخواهید آن را درست کنید .
در ادامه همراه باشید تا طرز تهیه کیک سیب عسلی را به شما آموزش دهیم .

مواد اولیه کیک سیب عسلی

  • تخم مرغ بزرگ سه عدد
  • عسل سه چهارم پیمانه
  • شکر سفید یک دوم پیمانه
  • شکر قهوه‌ای روشن یک چهارم پیمانه
  • روغن کانولا یک و یک چهارم پیمانه
  • وانیل یک و یک دوم قاشق چای‌خوری
  • آرد سفید گندم سه پیمانه
  • بیکینگ‌پودر یک قاشق چای‌خوری
  • جوش شیرین یک قاشق چای‌خوری
  • دارچین یک و یک دوم قاشق چای‌خوری
  • نمک سه چهارم قاشق چای‌خوری
  • سیب رنده شده چهار عدد
  • پودر قند به مقدار دلخواه

طرز تهیه کیک سیب عسلی

در یک کاسه بزرگ ابتدا تخم‌‌ مرغ‌ها را ریخته و به خوبی هم بزنید . سپس روغن ، وانیل ، شکر سفید و شکر قهوه‌ای را اضافه کرده و خوب با یکدیگر مخلوط کنید .
در یک کاسه دیگر آرد ، بیکینگ‌پودر ، جوش شیرین ، دارچین و نمک را الک کرده و با یکدیگر مخلوط کنید .
حالا این آرد را به کاسه مواد دارای تخم مرغ به آرامی اضافه کرده و هم بزنید .
سپس سیب‌های رنده شده (پوست کنده و بدون هسته) را در داخل مواد ریخته و ترکیب کنید .

فر را با حرارت ۱۶۰ درجه گرم کنید .
قالب کیک را چرب کرده و مواد کیک را داخل آن بریزید .
سپس قالب را در فر گذاشته و اجازه دهید به مدت ۷۵ تا ۹۰ دقیقه بپزد .
برای اطمینان از پخته شدن کیک ، داخل آن یک خلال دندان فرو کنید .
اگر مواد کیک به خلال نچسبد، یعنی کیک به خوبی پخته شده است .

پس از پختن کیک ، آن را از فر خارج کرده و اجازه دهید تا خنک شود .
حالا کیک را از قالب خارج کرده و در ظرف مورد نظر خود بگذارید . برای تزیین روی آن عسل و پودر قند نارگیل بریزید .
حالا کیک سیب عسلی شما آماده است .
عسل مدا عسل طبیعی و اورگانیک با طعمهای فراموش نشدنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.