تشخیص عسل طبیعی و عسل تقلبی

تشخیص عسل طبیعی و عسل تقلبی

تشخیص عسل طبیعی و عسل تقلبی

عسل می‌تواند یک جایگزین عالی برای قند باشد .

عسل نه تنها می‌تواند نوشیدنی‌ها و انواع خوراکی را برای ما شیرین کند ،

بلکه دارای مواد معدنی ، ویتامین‌ها ، آنزیم‌ها و آنتی اکسیدان هم است .

اما اگر می‌خواهید که از تمامی خواص عسل بهره‌مند شوید ، باید پیش از مصرف از اصل بودن عسل اطمینان پیدا کنید .

بزرگ‌ترین چالش عسل، تشخیص عسل اصل از تقلبی است .

در عسل هم درست مانند سایر خوراکی‌ها امکان تقلب وجود دارد .

به عسل محلول گلوکز یا شربت ذرت اضافه می‌کنند و به همین دلیل نمی‌توان به راحتی عسل اصل و با کیفیت را از عسل تقلبی تشخیص داد .

در ادامه همراه باشید تا راه‌های تشخیص عسل اصل از عسل تقلبی  رابشناسیم .

ویژگی‌های عسل با کیفیت

یک عسل باکیفیت و خالص عطر و طعم شیرین و ویژه‌ای دارد . 

عسل خام که بهترین نوع عسل است معمولا باعث کمی سوزش در گلو می‌شود .

عسل با توجه به نوع گیاه می‌تواند رنگ‌های متفاوتی از روشن تا تیره داشته باشد .

اما عسلی که رنگ تیره‌تری داشته باشد ، معمولا مواد مغذی و خواص بیشتری دارد .

بر اساس تحقیقات عسل تیره رنگ دارای پتاسیم ، گوگرد ، آهن ،‌ منیزیم و سدیم بیشتری است .

همچنین عسلی که دارای گرده گل باشد ، عسل باکیفیت‌تر و مرغوب‌تری است ،

چرا که فرایند صاف کردن روی آن یا انجام نشده یا شدید نبوده است .

هرچه  عمل صاف کردن  کمتر باشد  ، عسل خواص بیشتری داشته و شامل گرده گل خواهد بود .

بااین‌حال مطمئن‌ترین راه برای تشخیص یک عسل با کیفیت انجام آزمایش‌های حرفه‌ای روی آن است .

آزمایشگاه‌های ارزیابی سطح کیفی عسل با بررسی شاخص‌های متعددی مانند HMF می‌توانند یک عسل باکیفیت و خالص را تشخیص دهند .

همچنین عسل ارگانیک و باکیفیت تنها به معنای استفاده نکردن از  شکر در تغذیه زنبور نیست ،

بلکه رعایت استانداردهای خاصی در تولید عسل ارگانیک الزامی‌ است .

ویژگی مهم عسل ارگانیک این است که در کلیه مراحل تولید و فرآوری آن

از هیچ نوع ماده سمی یا شیمیایی ، آفت‌کش‌ها ، داروها و آنتی بیوتیک استفاده نشده باشد .

یعنی  حتی برای مبارزه با بیماری‌ها و آفت‌های احتمالی زنبورها هم فقط و فقط روش‌های طبیعی و ارگانیک

بدون استفاده از هیچ ماده و فرایند شیمیایی به کار گرفته شود .

بهترین روش تشخیص عسل طبیعی و عسل تقلبی

بهترین کیفیت عسل از مواد اولیه آن ناشی می‌شود و ارتباطی به کارخانه‌ها ندارد .

به همین دلیل اولین و آخرین گام برای تشخیص اصل یا تقلبی بودن عسل ، تاییدیه آزمایشگاهی آن می باشد .

کلماتی مانند « خام » ، « ارگانیک » ،‌« طبیعی »  می‌تواند احساس اطمینان بیشتری در شما ایجاد کند

که عسلی که می‌خرید طبیعی و اصل است ، اما با این‌ حال نمی‌توان خیلی هم به تبلیغات اطمینان کرد .

عسل مدا طعم شیرین طبیعت

منبع 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *