درباره عسل طبیعی بدانیم
عسل یا انگبین ماده ای شیرین و گران رو می باشد که توسط زنبور عسل از شهد گلها تهیه می شود .
عسل ها تحت عناوین عسل طبیعی و ارگانیک به فروش می رسند .
بنابراین با ما باشید تا در باره تفاوت عسل طبیعی و ارگانیک بیشتر بدانید و عسل مدا را هوشمندانه خریداری نمایید .
درباره عسل طبیعی بدانیم
زمانی که شرکتها و کارخانهها و تولید کنندگان عسل معمولا برای کاهش هزینههای خود ،
عسل را با آب یا شیرین کنندههای مصنوعی مثل شربت ذرت مخلوط میکنند
حاصل آن عسل مصنوعی یا تقلبی خواهد بود .
که تشخیص آنها از یکدیگر آسان نمی باشد .
بنابراین بهتر است بدانید که نمیتوان عسل طبیعی را از روی رنگ ، طعم یا عطر تشخیص داد ،
چرا که عسل میتواند انواع طعم و رنگهای مختلفی داشته باشد .
رنگ عسل میتواند از روشن تا تیره بوده و حتی طعم آن میتواند کمی تند تا کاملا شیرین باشد .
پس نتیجه می گیریم که بهترین راه برای تشخیص عسل طبیعی و تقلبی نتایج آزمایشگاهی می باشد .
عسل طبیعی برخلاف باور مردم ، رس می بندد .
باید بگوییم که اگر عسلی شکرک بزند ، درحقیقت تقلبی است .
رس بستن میتواند در طول زمان با توجه به رطوبت عسل ، دمای محیط و میزان گلوکز عسل ظاهر شود .
غلظت عسل هم میتواند سفت و حتی روان باشد و اصل بودن و طبیعی بودن عسل
به معنای غلیظ بودن و سفت بودن آن نیست .
تنها آزمایشگاههای کیفی ارزیابی عسل هستند که میتوانند با بررسی معیارهای خاصی ما را از طبیعی بودن و خالص بودن عسل مطمئن کنند .
به همین دلیل بهتر است که تنها از برندها یا زنبورداران معتبر و شناخته شده خرید کنید .
منبع https://www.livestrong.com/article/270565-difference-between-organic-natural-honey/