• 165 بازدید امروز
  • 138 بازدید دیروز
  • 39741 بازدید کل
  • 15 افراد آنلاین
عسل ارگانیک مدا
درباره ما

شرکت تعاونی تولیدی پرورش زنبور عسل “نحل میهن”




شرکت تعاونی تولیدی پرورش زنبور عسل “نحل میهن”در سال 1376 تاسیس گردید. این مجموعه هم اکنون دارای 3500 کلنی زنبور عسل و مفتخر به دریافت بیش از 65 لوح تقدیر با عناوین تعاونی نمونه، منتخب برتر استاندارد کشور، زنبوردار نمونه استانی، زنبوردار نمونه کشوری، کارآفرین برتر ملی، اولین دارنده استاندارد اجباری عسل در ایران، دریافت تندیس طلایی کیفیت از صنایع غذایی و استاندارد کشور، ستاره طلایی کیفیت بین‌المللی و استاندارد FDA آمریکا وISO9001 و OHSAS 18001 و ISO14001 و ISO10004 و ISO22000 و HALAL و HACCP است. شرکت تعاونی نحل میهن با پروانه بهداشتی به شماره 17015/5/1/د و پروانه ساخت به شماره 16213/56 در زمینه‌ی پرورش زنبور عسل، تولید ملکه، تولید عسل مرغوبِ طبیعی و ارگانیک، تولید گرده گل، تولید ژله رویال و تولید مکمل‌های غذایی-رژیمی کاملا طبیعی از عسل فعالیت می‌کند. این تعاونی با نام تجاری "مدا" مشهور است. مدا نام نژاد خاص زنبور ایرانی است. مزرعه‌‌های زنبور عسل این شرکت سالانه حدود 5000 کیلومتر در سرتاسر ایران کوچ داده می‌شوند. اینگونه، زنبورها امکان استفاده از گل‌های دشت‌های بیکران ایران زمین در شرایط آب و هوایی مختلف را دارند. بنابراین، ما مفتخریم اعلام کنیم این مهم را برعهده گرفته‌ایم تا زنبورها به هیچ عنوان از تغذیه دستی و مصنوعی به وسیله شربت شکر تغذیه نشوند. به تبع، عسلی صد در صد ارگانیک و طبیعی حاصل ‌می‌آید. اما عسل ارگانیک چیست؟ عسل ارگانیک تنها به معنای استفاده نکردن از شهد شکر در تغذیه زنبور نیست، بلکه رعایت استانداردهای خاصی در تولید عسل ارگانیک الزامی‌ست. اولین ویژگی مهم عسل ارگانیک این است که در کلیه مراحل تولید و فرآوری آن از هیچ نوع ماده سمی یا شیمیایی، آفت‌کش‌ها، داروها و انتی بیوتیک استفاده نشده است. یعنی زنبورها از هیچ ماده‌ به غیر از گرده گل، برای عمل آوری عسل تغذیه نمی‌کنند. حتی برای مبارزه با بیماری‌ها و آفت‌های احتمالیِ زنبورها هم فقط و فقط روش‌های طبیعی، ارگانیک- بدون استفاده از هیچ ماده و فرایند شیمیایی- بکار گرفته می‌شود. شرکت نحل میهن ضمن توجه به تمامی نکات فوق در مزارعش، جهت اطمینان خاطر بیشتر تمامی عسل‌ها را پیش از بسته‌بندی در آزمایشگاه‌ مجهز خود مورد بازبینی قرار می‌دهد. در آزمایشگاه این شرکت، افراد متخصص با بررسی دقیق نمونه‌ها اطمینان حاصل می‌کنند که تمامی استانداردهای تولید ارگانیک به دقت رعایت شده باشند. دیگر ویژگی حائزاهمیت در تولید عسل ارگانیک رعایت استانداردها در خصوص کندوی عسل، شان و موم است. تمامی این‌ها باید کاملا طبیعی، سالم، فاقد مواد آلاینده و شیمیایی و حتی پلاستیکی باشند. زیرا عسل بعلت اسیدی بودن مواد شیمیایی را در خود حل می‌کند. بنابراین، ظروف نگهداری عسل هم باید شیشه‌ای، تمیز و فاقد هرگونه آلودگی باشند. برای رعایت تمامی موارد فوق، تمامی کندوهای مورد استفاده در مزارع زنبورعسل مدا و ظروف جمع‌آوری و بسته‌بندی عسل مدا به صورت اختصاصی طراحی و ساخته شده‌اند. همه‌ی کندوهای عسل مدا تماماً چوب هستند و همچنین تمامی عسل‌ها در شیشه و ظروف پت دارای استاندارد Food Grade حمل و عرضه می‌شوند. جانمایی مزارع فاکتور مهم دیگری در تولید عسل ارگانیک است. بنه‌های زنبور عسل باید در فاصله‌ی شش کیلومتر هوایی از یکدیگر قرار بگیرند. همچنین، باید در محلی قرار گیرد که دور از مزارع دیگر و احتمال در معرض سموم قرار گرفتن باشند. این استاندارد در تمامی مزارع زنبور عسل مدا و در تمامی مراحل کوچ‌ها رعایت می‌شود. با رعایت تمامی استانداردهای تولید عسل ارگانیک، زنبورهای مدا در دشت‌های وسیعی به وسعت 6 کیلومتر از گلی بر گل دیگر می‌نشینند و عسلی کاملاً طبیعی با مزه‌ای فراموش شدنی را تولید می‌کنند.