طرز تهیه شربت عسل و آبلیمو

طرز تهیه شربت عسل و آبلیمو

طرز تهیه شربت عسل و آبلیمو

شربت عسل و آبلیمو یکی از شربت‌های خوشمزه و البته پرخاصیت بین ما ایرانی‌ها شناخته می‌شود ،

که علاوه بر طعم دلپذیر ، می‌توان از آن برای برای درمان سرفه یا گلودرد هم استفاده کرد .

در ادامه همراه باشید تا دستور  تهیه شربت عسل و آبلیمو را به شما آموزش دهیم .

شربت عسل و آبلیمو در هنگام صبح می‌تواند به افزایش متابولیسم بدن کمک کرده و انرژی و آب مورد نیاز بدن در طول را فراهم کند .

این شربت اگر در هنگام صبح و به صورت ناشتا مصرف شود ، در چربی سوزی و کاهش وزن موثر خواهد بود .

همچنین این شربت برای سم زدایی و پاک کردن معده هم مفید است .

طرز تهیه شربت عسل و آبلیمو

مواد لازم برای تهیه شربت آبلیمو عسل برای یک لیوان

۱. یک لیوان آب

۲. پنج تا شش لیموی تازه

۳. دو قاشق غذاخوری عسل (خرید عسل طبیعی مدا)

 شربت عسل و آبلیمو

اول لیموها را از وسط نصف کنید و به آب در حال جوش در یک قابلمه کوچک اضافه کنید .

بگذارید لیموها حدود پنج دقیقه با آب بجوشد تا عصاره آن به خورد آب برود .

سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا خنک شود .

حالا لیموها را از آب خارج کرده و فشار دهید تا باقی مانده عصاره آن‌ها وارد آب شود .

تفاله و پوست لیموها را دور بریزید .

حالا این آب که با عصاره لیمو ترکیب شده را به داخل لیوان اضافه کنید .

سپس دو قاشق غذاخوری عسل را به داخل لیوان ریخته و خوب هم بزنید تا عسل در آب ترکیب شود .

اگر آب خیلی سرد شده باشد ، ممکن است که عسل به سختی در آن حل شود ، به همین دلیل عسل را به آب در حالی که ولرم است اضافه کنید .

البته فراموش نکنید که اضافه کردن عسل به آب داغ خطرناک است و عسل نباید به هیچ وجه حرارت ببیند .

سپس شربت را داخل یخچال بگذارید تا خنک شود .

حالا شربت عسل و آبلیمو شما آماده است .

عسل مدا طعم شیرین طبیعت 

 

 

2 thoughts on “طرز تهیه شربت عسل و آبلیمو

  1. حمید میگوید:

    درود حرارت دادن لیمو در اب جوش صد در صد غلط است چرا که تمام ویتامین c ان را از یبن میبرد وفقط ترشی یا اسید ان میماند. علت اینکه انقدر از لیمو گفته میشود میزان بالای ویتامین سی ان است نه ترشی ان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *