طرز تهیه نان خامه‌ای عسلی

طرز تهیه نان خامه‌ای عسلی

طرز تهیه نان خامه‌ای عسلی

نان خامه‌ای عسلی از شیرینی‌های هیجان‌انگیزی است که نمی‌توان به راحتی از آن دست کشید .

این شیرینی خوشمزه را می‌توان به آسانی در خانه هم تهیه کرد .

این شیرینی خوشمزه می تواند عصرانه خوبی برای اعضای خانواده باشد .

در ادامه همراه باشید تا طرز تهیه نان خامه‌ای عسلی را به شما آموزش دهیم .

طرز تهیه نان خامه‌ای عسلی

مواد اولیه نان خامه‌ای عسلی

۱. نیم گرم زعفران ساییده شده

۲. سه تا پنج قاشق غذاخوری کره

۳. یک قاشق غذاخوری پوست تخم مرغ آسیاب شده

۴. گلاب به مقدار لازم

۵. آب به مقدار لازم

۶. دو تا سه لیوان خامه قنادی

۷. ۵۰۰ گرم عسل 

۸. یک کیلوگرم آرد نخودچی خام

خرید عسل آویشن

تهیه نان خامه‌ای عسلی

برای تهیه این شیرینی ابتدا زعفران ساییده را با کره ،

پوست تخم مرغ آسیاب شده ، مقداری گلاب و کمی آب ولرم در یک کاسه ترکیب کنید .

این مواد را به خوبی هم بزنید تا یک مایه یکدست ایجاد شود .

حالا آرد نخودچی خام را کم کم به مایه اضافه کرده و ورز بدهید .

تا حدی به مایه آرد اضافه کنید تا هنگام ورز دادن ، خمیر به دست شما نچسبد .

حالا خمیر ورز داده شده را به مدت یک ساعت بگذارید تا بماند .

روی سینی فر کاغذ روغنی گذاشته و خمیر را پس از یک ساعت یا استفاده از قیف یا دست به شکل گردو یا کمی بزرگ‌تر با فاصله از هم بچینید .

سپس سینی را در طبقه وسط فر با دمای ۲۱۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بگذارید تا خمیر‌ها پخته شوند .

پس از پختن خمیرها ، سینی را از فر خارج کرده و اجازه دهید تا خمیر‌ها خنک شوند .

حالا خامه قنادی را با عسل مخلوط کنید .

پس از خنک شدن خمیر‌ها ، انتهای آن‌ها را سوراخ کرده و آن‌ها را با خامه به دست آمده پر کنید . 

شیرینی شما آماده است .

عسل مدا طعم شیرین طبیعت 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.