طرز تهیه کیک عسلی نارگیل

طرز تهیه کیک عسلی نارگیل

طرز تهیه کیک عسلی نارگیل

کیک عسلی نارگیل از کیک‌های لذیذ و بسیار جذاب برای عصرانه‌های شیرین است .

تهیه این کیک بسیار آسان بوده و می‌توانید به راحتی آن را در خانه تهیه کنید .

در ادامه همراه باشید تا طرز تهیه عسلی نارگیل را به شما آموزش دهیم .

طرز تهیه کیک عسلی نارگیل

مواد اولیه طرز تهیه کیک عسلی نارگیل

۱. یک و نیم پیمانه شکر

۲. کره ۱۲۵ گرم

۳. دو عدد تخم مرغ

۴. یک و نیم پیمانه شیر

۵. یک چهارم پیمانه پودر نارگیل

۶. یک چهارم قاشق چای‌خوری دارچین

۷. یک چهارم قاشق چای‌خوری جوز آسیاب شده

۸. یک پیمانه آرد

۹. عسل به مقدار دلخواه (خرید عسل طبیعی مدا)

طرز تهیه کیک عسلی 

ابتدا شکر و کره را به خوبی مخلوط کنید تا یک مایه کرم رنگ و روشن به دست آید .

سپس تخم مرغ‌ها را به آن اضافه کرده و به خوبی هم بزنید .

حالا شیر ، پودر نارگیل ،‌ دارچین و جوز آسیاب شده را به مواد اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید .

سپس آرد را به آرامی به مواد اضافه کرده و با لیسک زیر و رو کنید .

اگر مواد خیلی شل بود به مقدار خیلی کم به آن آرد اضافه کنید .

حالا مواد را داخل قالب کیک ریخته و در فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید تا به خوبی پخته شود .

پس از آن کیک را از فر خارج کردید ، اجازه دهید تا خنک شود و در نهایت

برای سرو و تزیین روی سطح آن کمی عسل بریزید و اجازه دهید تا به خورد بافت کیک برود .

فراموش نکنید که عسل نباید حرارت ببیند .

پس از ریختن عسل روی کیک داغ خودداری کنید .

حالا کیک عسل نارگیلی شما آماده است .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.