طرز تهیه کیک پسته

طرز تهیه کیک پسته

بسیاری از کیک های خوش طعم و عطر را می توانید به آسانی در خانه تهیه نمایید. در این مقاله از وب سایت مدا دستور تهیه کیک پسته و هل و گل رز برای افراد گیاهخوار را برایتان آورده ایم.

مواد لازم برای کیک پسته :

1 پیمانه (125 گرم) پسته زمینی – پسته خام بدون نمک را با آسیاب برقی، آسیاب کنید

3/2 فنجان (70 گرم) آرد جوی دوسر – جوی دوسر ساده را در آسیاب برقی آرد کنید. در صورت لزوم از جوی دوسر فاقد گلوتن استفاده کنید

4/1 لیوان (40 گرم) آرد ساده بدون گلوتن

1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر

4/1 قاشق غذاخوری نمک

2/1 قاشق غذاخوری هل

2/1 فنجان (120 میلی لیتر) ماست نارگیل

3/1 لیوان (80 میلی لیتر) شربت افرا

 

مواد لازم برای تزئین رویه کیک پسته :

1 فنجان (150 گرم) بادام زمینی

4/1 لیوان شیر (60 میلی لیتر) – در صورت لزوم می توانید شیر بیشتری استفاده کنید.

3 تا 4 قاشق غذاخوری شربت افرا – بسته به اینکه می خواهید رویه کیک چقدر شیرین باشد.

2 قاشق چایخوری پودر چغندر. همچنین می توانید از چند قطره رنگ مجاز خوراکی صورتی استفاده کنید.

2/1 قاشق غذاخوری وانیل

4/1 تا 2/1 قاشق غذاخوری گلاب

برای تزئین: پسته خرد شده و دانه های انار به مقدار دلخواه

 

طرز تهیه کیک پسته:

فر خود را از قبل با دمای 160 تا 180 درجه سانتیگراد (معادل 350 درجه فارنهایت) گرم کنید.

پسته ها ، آرد جوی دوسر ، آرد ساده ، بکینگ پودر ، نمک و هل را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. ماست و شربت افرا را هم به سایر مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا ترکیب شوند.

خمیر را در یک ظرف آلومینیومی که روکش کاغذ روغنی دارد، پهن کنید.

خمیر را 35 تا 40 دقیقه بپزید و بگذارید تا کاملاً خنک شود.

برای رویه به سادگی تمام مواد ذکر شده را درون یک مخلوط کن / آسیاب برقی اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود.

پس از خنک شدن کیک ، مواد یکدست شده را روی کیک ریخته، آن را پخش کرده و با پسته خرد شده و دانه انار تزئین کنید.

نوش جان!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.