کیک پسته و هل و گل رز (برای افراد گیاهخوار – بدون گلوتن)

بسیاری از کیک های خوش طعم و عطر را می توانید به آسانی در خانه تهیه نمایید. در این مقاله از وب سایت مدا دستور تهیه کیک پسته و هل و گل رز برای افراد گیاهخوار را برایتان آورده ایم.

مواد لازم برای کیک پسته :

1 پیمانه (125 گرم) پسته زمینی – پسته خام بدون نمک را با آسیاب برقی، آسیاب کنید

3/2 فنجان (70 گرم) آرد جوی دوسر – جوی دوسر ساده را در آسیاب برقی آرد کنید. در صورت لزوم از جوی دوسر فاقد گلوتن استفاده کنید

4/1 لیوان (40 گرم) آرد ساده بدون گلوتن

1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر

4/1 قاشق غذاخوری نمک

2/1 قاشق غذاخوری هل

2/1 فنجان (120 میلی لیتر) ماست نارگیل

3/1 لیوان (80 میلی لیتر) شربت افرا

 

مواد لازم برای تزئین رویه کیک پسته :

1 فنجان (150 گرم) بادام زمینی

4/1 لیوان شیر (60 میلی لیتر) – در صورت لزوم می توانید شیر بیشتری استفاده کنید.

3 تا 4 قاشق غذاخوری شربت افرا – بسته به اینکه می خواهید رویه کیک چقدر شیرین باشد.

2 قاشق چایخوری پودر چغندر. همچنین می توانید از چند قطره رنگ مجاز خوراکی صورتی استفاده کنید.

2/1 قاشق غذاخوری وانیل

4/1 تا 2/1 قاشق غذاخوری گلاب

برای تزئین: پسته خرد شده و دانه های انار به مقدار دلخواه

 

طرز تهیه کیک پسته:

فر خود را از قبل با دمای 160 تا 180 درجه سانتیگراد (معادل 350 درجه فارنهایت) گرم کنید.

پسته ها ، آرد جوی دوسر ، آرد ساده ، بکینگ پودر ، نمک و هل را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. ماست و شربت افرا را هم به سایر مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا ترکیب شوند.

خمیر را در یک ظرف آلومینیومی که روکش کاغذ روغنی دارد، پهن کنید.

خمیر را 35 تا 40 دقیقه بپزید و بگذارید تا کاملاً خنک شود.

برای رویه به سادگی تمام مواد ذکر شده را درون یک مخلوط کن / آسیاب برقی اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود.

پس از خنک شدن کیک ، مواد یکدست شده را روی کیک ریخته، آن را پخش کرده و با پسته خرد شده و دانه انار تزئین کنید.

نوش جان!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.