بهترین رنگ عسل کدام است ؟
زنبورهای عسل ، عسل را از شهد گلها درست می کنند .
از آنجا که عسل دارای خواص ضد باکتریایی ، آنتی اکسیدانی ، ضد التهابی و سایر خواص مفید برای سلامتی است .
عسل به دلیل دارا بودن بسیاری از خواص درمانی و دارویی مورد استقبال قرار می گیرد .
عسل فواید درمانی زیادی دارد .
این ماده حاوی آنتی اکسیدان ها و برخی مواد معدنی مهم دیگر است .
در حقیقت ، به عنوان یک جایگزین سالم برای قند به بازار عرضه می شود .
در این مقاله با هنری استورچ ، زنبوردار مهاجر و صاحب عسل Old Blue Raw در اورگان ، همرا ه هستیم
تا ببینیم عسل را چگونه تولید میکند و چه ویژگیهایی دارد .
در این مقاله ، ما همه چیزهایی را که باید در مورد خرید عسل بدانید برای شما شرح خواهیم داد .
هنگام خرید عسل در مواجه با چندین انتخاب گسترده قرار میگیرید که گاهی کمی دلهره آور است ،
بنابراین در اینجا آنچه را باید بدانید برای شما توضیح میدهیم .
بهترین رنگ عسل کدام است ؟
برای مصارفی که در آن عسل واقعاً درخشان لازم بوده ، نوع خام آن بهترین است .
هیچ مجموعه استانداردی برای معنای ” خام ” وجود ندارد .
اما این بدان معنی است که هرگز محصول را در دمای 100 درجه گرم نکنید .
نامهای واقعی برای عسل
غالباً عسل با نامهایی مانند ” شبدر ” یا ” گل نوری ” شناخته می شود .
اما این به چه معنی است ؟
دو دسته از انواع مختلف عسل وجود دارد :
- عسل تولید شده از یک نوع شهد زراعی
- عسل تولید شده از چند شهد زراعی
عسل تولید شده از یک نوع شهد زراعی
در مزارع زراعی بزرگ مانند مرکبات ، یونجه ، پنبه ، گندم سیاه یا مزارع علفزار قرار دارند ،
آنها غالباً توسط جریبها و هکتارهای فقط یک گیاه گلدار احاطه شده اند که کمی دیگر شکوفا می شوند .
در چنین مواردی ، عسل تولید شده از اکثریت یک نوع شهد ساخته می شود .
عسل تولید شده از چند شهد زراعی
در مناطق طبیعی غالباً در هر زمان معین منابع شهد بیشماری وجود دارد ، بنابراین این نوع عسل فقط به عنوان ” گل وحشی ” شناخته می شود .
بهترین رنگ عسل کدام است ؟
رنگ عسل عاملی است که باید در نظر بگیرید ، اما لزوماً نمیتوان گفت عسل تیره بهتر از انواع دیگری است .
به طور کلی عسلهای تیره دارای طعمهای قویتری هستند ، اما برخی از عسلهای سبک نیز به طرز شگفت انگیزی قدرتمند و مجزا هستند .
بسیاری از عسلهای تیره به طور طبیعی وجود دارند .
رنگ و عطر عسل همه به نوع گیاهان مکانی که زنبورها تغذیه می شوند بستگی دارد .
رنگ و طعم عسل ها بسته به منبع شهد ( شکوفه ها ) که توسط زنبورهای عسل مورد بازدید قرار گرفتهاند متفاوت است .
در حقیقت ، بیش از 300 نوع عسل منحصر به فرد د وجود دارد که هر کدام از یک منبع گل متفاوت است .
رنگ عسل از تقریبا بی رنگ تا قهوهای تیره متغیر است ، و بسته به مکانی که زنبورهای عسل در آن حرکت میکنند .
طعم آن از نظر ملایمی تا خفیف متفاوت است .
به عنوان یک قاعده کلی ، عسل به رنگ روشن از طعم ملایم تر و عسل به رنگ تیره تر است .
در زیر نگاهی به برخی از رایج ترین انواع گل های عسل ایالات متحده می پردازیم .
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد انواع موجود عسل در منطقه خود ، با یک زنبوردار محلی ، انجمن زنبورداری یا بسته بندی کننده عسل تماس بگیرید .
برای مقایسه رنگ و طعم ها ، قوی ترین طعمهای موجود در نوع Bigleaf Maple ( نسبتاً سبک ) ،
Clary Sage & Hairy Vetch ( کهربا متوسط ) ، زغال اخته و چیتوم ( تیره متوسط ) و تمشک و نعناع ( تیره ) هستند .
وزارت کشاورزی ایالت متحده آمریکا عسل را به هفت رنگ دسته بندی میکند که به شرح زیر است :
- بیرنگ
- سفید صدفی
- سفید
- کهربایی تیره
- کهربایی روشن
- کهربا
- کهربایی کاملا تیره
رنگ عسل در واقع با مقیاسی به نام Pfund درجه بندی میشود .
گریدر رنگی Pfund فقط یک گوه شیشهای با رنگ کهربایی استاندارد است که از روشن به سمت تیره میرود .
عسل در یک ظرف گوه شکل قرار میگیرد و با مقیاس مقایسه میشود و محلی که رنگ آن مطابقت دارد از انتهای گوه اندازهگیری میشود .
بنابراین رنگ عسل به صورت طولی بین 0 تا 140 میلی متر بیان می شود . باعث تعجب است نه ؟؟
روشهای دیگری نیز برای اندازه گیری رنگ وجو دارد که توسط انجمن شیمیدانان تحلیلی رسمی استفاده میشود .
در این نوع اندازه گیری ، پرتویی نوری از عسل عبور میکند و رنگ آن با یک استاندارد مقایسه میشود .
این در اصل همان سیستمی است که برای تعیین رنگ آبجو مورد استفاده قرار میگیرد .
اگرچه رنگ در سیستم درجه بندی USDA ( وزارت کشاورزی ایالت متحده آمریکا ) گنجانده نشده است .
بسیاری از تولیدکنندگان بسته بندی ها و کاربران نهایی عسل به رنگ علاقهمند هستند .
رنگ عسل نتیجه گردههای گل است که به داخل آن میروند.
در بیشتر مواقع ، عسلهای روشن تر با طعم ملایم و در حالی که عسلهای تیره طعم قوی تر دارند .
با این وجود ، استثنائاتی در این قانون وجود دارد .
عسل روشن مانند نمدار معمولاً دارای طعم قوی است در حالی که صنوبر لاله تیره تر است .
از دیدگاه سلامتی انسان ، عسل تیره معمولاً دارای آنتی اکسیدانهای بیشتری نسبت به عسلهای روشنتر است .
به عنوان مثال ، در مطالعه های که در دانشگاه ایلینویز انجام شده است ،
عسل گندم سیاه نسبت به عسل مریم گلی 20 برابر آنتی اکسیدان بیشتری دارد .
به نظر میرسد که آمریکاییها عسل روشن را دوست دارند و بنابراین عسل بیرنگ قیمت بسیار بالاتری را نسبت به عسلهای تیره تر دارد
سه نکته برای پیدا کردن عسل مورد علاقه
UC دیویس به تازگی یک عطر و طعم عسل منتشر کرده است
تا به مصرف کنندگان عسل توصیف طعم هایی را که در عسل های مختلفی وجود دارد ، مزه کند .
برخی افراد بر این باورند که عسل میتواند در حساس شدن آنها به آلرژنهای گرده فصلی کمک کند .
هیچ مدرک علمی برای این مورد وجود ندارد ، اگرچه برخی از مردم هنوز هم احساس می کنند که عسل سبب این مورد می شود .
در نهایت تمام عسلهای طبیعی متبلور میشوند ، بنابراین ممکن است با عسل هایی که برای فروش قبلاً ساخته شده است
مواجه شوید ، یا گاهی اوقات یک شیشه عسل استفاده نشده در یک کمد قرار گرفته که کاملاً خوب است !
در حقیقت ، برخی از افراد عسل نیمه کریستالی شده را به دلیل بافت ضخیم و پراکنده آن ترجیح میدهند .
برای مایع کردن عسل جامد ، کافی است کوزه را درون یک کاسه آب گرم ( نه جوشانده ) قرار دهید .
ممکن است لازم باشد آب گرم را چند بار تعویض کنید و عسل را هم بزنید تا یک مایع یکنواخت برقرار شود .
عسل که بیش از حد گرم شده است به ندرت متبلور میشود ، بنابراین یافتن عسل جامد نشانه خوبی است .
عسل می تواند به اشکال دیگری مانند ” عسل شلاق ” بیاید ، فرآیندی که در آن عسل آن را بر هم زده و تا حدی غلیظ و پخش میشود.
اما عسل شلاق هیچ ماده اضافی ندارد. محصولات عسل دیگری نیز در بازار وجود دارد مانند
عسل تزریق شده یا سسهای عسل پیچیده تر ، اما آنها باید به طور واضح با یک لیست مواد مغذی مشخص شوند .
برای دیدن انواع عسل مدا روی لینک کلیک نمایید . https://medaco.ir/shop/
عسل مدا طعم شیرین طبیعت
منابع:
https://www.honey.com/newsroom/presskit/honey-color-and-flavor
https://www.honeybeesuite.com/the-color-of-honey/
خوب بود