تهیه کرپ فرانسوی با عسل
مواد مورد نیاز برای تهیه این کرپ خوشمزه :
* آرد 1 پیمانه
* شکر 2 قاشق چایخوری
* نمک 1/4 قاشق چایخوری
* تخم مرغ 2 عدد
* شیر 1 و 1/4 پیمانه
* کره ذوب شده 2 قاشق غذاخوری
* عسل مدا و خامه و موز و توت فرنگی
طرز تهیه کرپ فرانسوی با عسل :
در ابتدا آرد ، شکر و نمک را با هم در ظرفی الک کنید .
سپس تخم مرغ و شیر و کره آب شده را به هم اضافه کنید و با همزن خوب به هم بزنید .
بعد از این که مایه را خوب مخلوط و تا جای ممکن یکدست کردید آن را از صافی رد کنید تا گلوله هایش گرفته شود .
بهتر است در این مرحله روی مایه را با سلفون بپوشانید و آن را یک ساعت در یخچال قرار دهید .
این کار باعث میشود کرپ موقع پخت پاره نشود .
یک تابه متوسط را روی حرارت متوسط و ملایم قرار دهید . با کمی کره کف آن را چرب کنید .
با ملاقه حدود 1/3 پیمانه از مایه بردارید و کف تابه بریزید ( باید در ابتدا حدود 1/2 تا 3/4 از کف تابه را بپوشاند ) .
سپس تابه را در جهت های مختلف کج کنید تا مایه در سطح پخش شود و کاملاً کف تابه را بپوشاند .
کرپ به سرعت میپزد و آماده می شود . بعد از 30 ثانیه زمان آن را برگردانید .
بعد از این که طرف دوم هم طلایی شد آن را از تابه خارج کنید و همین کار را برای مایه باقیمانده هم تکرار کنید .
صبر کنید کرپ ها خنک شوند ، سپس وسط آنها مواد دلخواه خود را بریزید .
برای سرو از خامه و میوه های دلخواه استفاده کنید و روی کرپ را کامل عسل بریزید و بعد از یک گارنیش زیبا در کنار یک نوشیدنی دلچسب نوش جان کنید .
این کرپ را می توانید برای صبحانه یک روز تعطیل و یا یک عصرانه دورهمی با دوستان سرو نمایید .
عسل مدا طعم شیرین طبیعت