طرز تهیه کیک سیب عسلی
کیک سیب عسلی یکی از کیکهای خوشمزه و دلپذیر برای عصرانهها و دورهمیهای خانوادگی و دوستانه است .
این کیک با طعم بینظیر دارچین ، عسل و سیب میتواند اشتهای شما را وسوسه کند .
تهیه این کیک در خانه بسیار راحت بوده و میتوانید در هر زمانی که بخواهید آن را درست کنید .
در ادامه همراه باشید تا طرز تهیه کیک سیب عسلی را به شما آموزش دهیم .
طرز تهیه کیک سیب عسلی
مواد اولیه کیک سیب عسلی
- تخم مرغ بزرگ سه عدد
- عسل سه چهارم پیمانه
- شکر سفید یک دوم پیمانه
- شکر قهوهای روشن یک چهارم پیمانه
- روغن کانولا یک و یک چهارم پیمانه
- وانیل یک و یک دوم قاشق چایخوری
- آرد سفید گندم سه پیمانه
- بیکینگپودر یک قاشق چایخوری
- جوش شیرین یک قاشق چایخوری
- دارچین یک و یک دوم قاشق چایخوری
- نمک سه چهارم قاشق چایخوری
- سیب رنده شده چهار عدد
- پودر قند به مقدار دلخواه
طرز تهیه کیک سیب عسلی
در یک کاسه بزرگ ابتدا تخم مرغها را ریخته و به خوبی هم بزنید .
سپس روغن ، وانیل ، شکر سفید و شکر قهوهای را اضافه کرده و خوب با یکدیگر مخلوط کنید .
در یک کاسه دیگر آرد ، بیکینگپودر ، جوش شیرین ، دارچین و نمک را الک کرده و با یکدیگر مخلوط کنید .
حالا این آرد را به کاسه مواد دارای تخم مرغ به آرامی اضافه کرده و هم بزنید .
سپس سیبهای رنده شده ( پوست کنده و بدون هسته ) را در داخل مواد ریخته و ترکیب کنید .
فر را با حرارت ۱۶۰ درجه گرم کنید .
قالب کیک را چرب کرده و مواد کیک را داخل آن بریزید .
سپس قالب را در فر گذاشته و اجازه دهید به مدت ۷۵ تا ۹۰ دقیقه بپزد .
برای اطمینان از پخته شدن کیک ، داخل آن یک خلال دندان فرو کنید .
اگر مواد کیک به خلال نچسبد، یعنی کیک به خوبی پخته شده است .
پس از پختن کیک ، آن را از فر خارج کرده و اجازه دهید تا خنک شود .
حالا کیک را از قالب خارج کرده و در ظرف مورد نظر خود بگذارید .
برای تزیین روی آن عسل و پودر قند نارگیل بریزید .
حالا کیک سیب عسلی شما آماده است .
عسل مدا عسل طبیعی و اورگانیک با طعمهای فراموش نشدنی