بسیاری از کیک های خوش طعم و عطر را می توانید به آسانی در خانه تهیه نمایید. در این مقاله از وب سایت مدا دستور تهیه کیک پسته و هل و گل رز برای افراد گیاهخوار را برایتان آورده ایم.
مواد لازم برای کیک پسته :
1 پیمانه (125 گرم) پسته زمینی – پسته خام بدون نمک را با آسیاب برقی، آسیاب کنید
3/2 فنجان (70 گرم) آرد جوی دوسر – جوی دوسر ساده را در آسیاب برقی آرد کنید. در صورت لزوم از جوی دوسر فاقد گلوتن استفاده کنید
4/1 لیوان (40 گرم) آرد ساده بدون گلوتن
1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر
4/1 قاشق غذاخوری نمک
2/1 قاشق غذاخوری هل
2/1 فنجان (120 میلی لیتر) ماست نارگیل
3/1 لیوان (80 میلی لیتر) شربت افرا
مواد لازم برای تزئین رویه کیک پسته :
1 فنجان (150 گرم) بادام زمینی
4/1 لیوان شیر (60 میلی لیتر) – در صورت لزوم می توانید شیر بیشتری استفاده کنید.
3 تا 4 قاشق غذاخوری شربت افرا – بسته به اینکه می خواهید رویه کیک چقدر شیرین باشد.
2 قاشق چایخوری پودر چغندر. همچنین می توانید از چند قطره رنگ مجاز خوراکی صورتی استفاده کنید.
2/1 قاشق غذاخوری وانیل
4/1 تا 2/1 قاشق غذاخوری گلاب
برای تزئین: پسته خرد شده و دانه های انار به مقدار دلخواه
طرز تهیه کیک پسته:
فر خود را از قبل با دمای 160 تا 180 درجه سانتیگراد (معادل 350 درجه فارنهایت) گرم کنید.
پسته ها ، آرد جوی دوسر ، آرد ساده ، بکینگ پودر ، نمک و هل را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. ماست و شربت افرا را هم به سایر مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا ترکیب شوند.
خمیر را در یک ظرف آلومینیومی که روکش کاغذ روغنی دارد، پهن کنید.
خمیر را 35 تا 40 دقیقه بپزید و بگذارید تا کاملاً خنک شود.
برای رویه به سادگی تمام مواد ذکر شده را درون یک مخلوط کن / آسیاب برقی اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود.
پس از خنک شدن کیک ، مواد یکدست شده را روی کیک ریخته، آن را پخش کرده و با پسته خرد شده و دانه انار تزئین کنید.
نوش جان!