عسل یک آنتی بیوتیک طبیعی

عسل یک آنتی بیوتیک طبیعی

عسل یک آنتی بیوتیک طبیعی

آیا عسل یک آنتی بیوتیک طبیعی است ؟

اخیرا آنتی بیوتیک ها ( تولید شده از مواد شیمیایی ) به دلیل استفاده

بیش از حدو تجویز زیاد توسط پزشکان ، در تیتر خبرها قرار گرفته اند .

 داروهایی که قبلاً به عنوان یک درمان استاندارد برای عفونت های باکتریایی شناخته می شدند ،

در حال حاضر دارای تاثیر کمتری هستند یا اصلاً اثر نمی کنند .

هنگامی که یک داروی آنتی بیوتیک ، دیگر تأثیر خاصی روی یک باکتری مشخص ندارد ،

گفته می شود که آن باکتری ها “مقاوم به آنتی بیوتیک” هستند .

خوشبختانه عسل   دارای خاصیت آنتی بیوتیکی طبیعی می باشد .

که هیچ گونه عوارض جانبی منفی داروهای مصنوعی را ندارد .

علاوه بر این ، به نظر نمی رسد که باکتری ها مستعد مقاومت در برابر آن باشند .

به این معنی که می توانید استفاده از عسل را طی زمان ادامه دهید .

چرا عسل خاصیت آنتی بیوتیکی دارد ؟

چگونه از آن برای بهبودی سریع به استفاده کنیم ؟

آنتی بیوتیکی که از داروخانه دریافت می کنید ، مشکل جدی دیگری را نیز ایجاد می کند .

آنها باکتریهای ” خوب ” را همراه با باکتریهای ” بد ” که منجر به عفونت شده اند ، از بین می برند .

باکتری های خوب یا ” فلورا ” بخش مهمی از سیستم ایمنی بدن شما هستند .

هر بار که از یک آنتی بیوتیک استاندارد استفاده می کنید ،

اگر جای خالی باکتری های ” خوب ” را دوباره پر نکنید ،

بخشی  از سیستم ایمنی بدن خود را از دست می دهید و در آینده در برابر تهاجم بیماریها ، حساس تر می شوید .

قرن هاست که از عسل ، به عنوان یک آنتی بیوتیک طبیعی

برای تمیز نگه داشتن و جلوگیری از عفونت برای زخم ها استفاده می شود .

 در مصر باستان و چین باستان برای معالجه همه بیماریها ، از بریدگی و کبودی گرفته

تا بیماری هایی مانند گلودرد و معده درد، از آن استفاده شده است .

در یک مطالعه جدید روی حیوانات ، محققان نتیجه گرفتند که

مالیدن عسل به صورت موضعی روی زخم های پوستی ،

باعث پیشرفت روند بهبودی می شود . به نظر می رسد این ماده ،

خاصیت مهمی دارد که آن را به عنوان پانسمان برای زخم ها ایده آل می کند .

واضح است ، اگر عسل بتواند بهبود زخم را به طرز چشمگیری تسریع کند ،

به طور یقین چیزی بیشتر از مواد قندی چسبنده در این ماده وجود دارد .

 

آیا عسل به عنوان یک آنتی بیوتیک طبیعی کار می کند ؟

جامعه علمی پتانسیل های عسل را دریافته است .

در عصر حاضر ، شواهد علمی زیادی وجود دارد که نشان می دهد

عسل خاصیت آنتی بیوتیکی طبیعی دارد .

خواص درمانی عسل را می توان مستقیم به زنبورهای عسل و آنزیمی

که زنبورها برای ” به عمل آوردن ” عسل به کار می برند ، نسبت داد .  

این آنزیم ها مورد مطالعه قرار گرفته و نشان داده شده است که حاوی خواص مشابه آنتی بیوتیک ها است .

اصلی ترین آنزیم های موجود در عسل عبارتند از : 

اینورتاز و ساکاروز و دیاستاز که توسط زنبورها در عسل تولید می شوند .

وجود آنها در عسل بسته به عوامل مختلفی از جمله ترکیب شهد و غلظت و سن زنبورها متفاوت است .

آنزیم دیگری که هنگام به عمل آمدن شهد در عسل بوجود می آید ،

گلوکز اکسیداز است که پراکسید هیدروژن ضد باکتریایی و ضد میکروبی تولید می کند .

همچنین مواد پروبیوتیک مختلفی نیز در طی فرایند عسل سازی ، تولید می شود .

پروبیوتیک ها برعکس آنتی بیوتیک ها هستند .

آنها از زندگی و سلامت ما حفاظت می كنند .

آنها همان موادی هستند كه در ماست و سایر غذاهای تخمیر شده مانند كفیر و کلم ترش موجود اند .

عسل آنتی بیوتیکی طبیعی برای درمان عفونتها

این نکته بسیار مهم را به یاد داشته باشید که

این ” باکتری های پروبیوتیکی ” توسط گرما کشته می شوند .

برای استفاده از مزایای این باکتری ها ، باید از عسل هایی استفاده کنید که گرما ندیده اند .

این پروبیوتیک های منحصر به فرد موجود در عسل به آن اجازه می دهند

تا برخلاف آنتی بیوتیک های تولید تجاری ، با عفونت های باکتریایی در سطوح مختلف مبارزه کنند .

می دانیم که عسل حاوی این ترکیبات مفید برای سلامتی است . اما آیا این ترکیبات در انسان هم عمل می کنند ؟

این مطالعه نشان می دهد که ترکیبات ذکر شده ، برای انسان هم  مفید واقع می شوند .

در یک مطالعه موشکافانه در خصوص دارونماهای کنترل شده ،

که در ماه ژوئیه سال 2012 در مجله کودکان و نوجوانان منتشر شد ،

مشخص شد که 10 گرم عسل در کودکان مبتلا به عفونتهای تنفسی فوقانی و سرفه

نسبت به یک دارونما در مصرف بیش از دو شب پیشرفت های سریعتر و عمیق تری داشته است .

شرکت کنندگان شامل 300 کودک در سنین 1 تا 5 سال مبتلا به URI ، سرفه شبانه با طول بیماری بیش از 7 روز بودند .

 

 

چگونه از عسل برای بهبودی بیماری استفاده کنیم ؟

 برای بهره مندی از مزایای آنتی بیوتیکی عسل طبیعی ،

می توانید روزانه 10 گرم عسل را با یک قاشق چایخوری میل کنید .

آن را در آب جوش مخلوط نکنید

زیرا باعث کشته شدن باکتری های پروبیوتیکی حساس که اثرات آنتی بیوتیکی دارند ، می شود .

اگر با یک عفونت باکتریایی یا ویروسی بسیار سرسخت مواجه هستید ،

این معجون آنتی بیوتیک معروف عسل را برای بهبودی سریع ، در نظر داشته باشید .

دستور العمل آنتی بیوتیکی بر پایه عسل :

 1 حبه سیر ( در صورت امکان از سیر ارگانیک استفاده کنید )

2 قاشق غذاخوری عسل طبیعی

2 قاشق غذاخوری پودر زنجبیل

نصف  قاشق غذاخوری فلفل چیلی

نصف قاشق غذاخوری دارچین ارگانیک

3 اونس معادل 85 گرم آب لیمو ( در صورت امکان از آب لیموی ارگانیک استفاده کنید )

افزودنی اختیاری جهت اثر بخشی بیشتر :

 25 قطره از تنتور موم (بدون الکل)

روش آماده سازی:

سیر خرد شده ، پودر زنجبیل ، پودر فلفل قرمز و دارچین را به آب لیمو اضافه کنید .

همه مواد را توسط همزن با هم مخلوط کرده و در پایان عسل طبیعی را به آن اضافه کنید .

اجازه دهید این شربت به مدت 3 تا 5 ساعت در دمای اتاق بماند .

پس از اولین استفاده ، شربت را در یک ظرف شیشه ای در بسته در یخچال نگهداری کنید .

نحوه استفاده از این دستور العمل آنتی بیوتیکی

هر روز صبح با معده خالی ، 1 قاشق غذاخوری از این شربت را مصرف کنید

تا سیستم ایمنی بدن شما تقویت شود .

اگر در حال مبارزه با عفونت یا سرماخوردگی یا حتی ویروس هستید ( این ترکیب ضد ویروسی نیز هست ) ،

یک قاشق غذاخوری شربت را سه بار در روز با معده خالی ( قبل از غذا ) میل کنید .

عسل مدا طعم شیرین طبیعت

منبع    bee-pollen-buzz.com/honey-antibiotic

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *