طرز تهیه شیر بادام عسلی دارچینی

طرز تهیه شیر بادام عسلی دارچینی

طرز تهیه شیر بادام عسلی دارچینی

برای تهیه این نوشیدنی خوشمزه با عسل :

مواد لازم :

* ۲۰۰ گرم مغز بادام 

*شیر

*عسل مدا

*پودر دارچین

طرز تهیه شیر بادام عسلی دارچینی خوشمزه :

یک فنجان یا حدود ۲۰۰ گرم مغز بادام را برای یک شب یا به مدت ۸ تا ۱۲ ساعت در یک ظرف آب خیس کنید .

پس از خیس خوردن ، پوسته‌های قهوه‌ای رنگ روی مغز بادام‌ها را به راحتی جدا کنید .

مغز بادام‌ها را در مخلوط‌کن بریزید و ۴ فنجان آب به آن‌ها اضافه کنید .

چند دقیقه صبر کنید ، سپس ترکیب آب و مغز بادام‌ها را مخلوط کنید .

با استفاده از یک پارچه تنظیف ، مخلوط به دست آمده را صاف کنید و شیر را از مخلوط جدا کنید .

سپس برای هر لیوان شیر یک قاشق غذاخوری عسل و یک قاشق چای خوری پودر دارچین استفاده کنید

حالا شیر عسلی خود را نوش جان کنید .

شما می‌توانید شیر بادام خود را به مدت ۳ تا ۴ روز در یخچال نگهداری کنید .

اگر از این نوشیدنی رضایت داشتید  می توانید طرز تهیه شیر بادام عسلی دارچینی رو برای دوستانتان بفرستید .

 

 

فواید شیر بادام عسلی دارچین :

تقویت بینایی

مبارزه با سرطان

کمک به رفع آکنه

تقویت عملکرد قلب

تقویت سیستم ایمنی

کمک به کاهش قند خون

تقویت و محافظت از استخوان

دارای کالری کمتر نسبت به شیر گاو

کالری کم ، هر لیوان کامل شیر بادام سی تا پنجاه کالری دارد .

قند کم ، هر لیوان شیر بادام یک تا دو گرم کربوهیدرات دارد که در اصل فیبر رژیمی است .

منبع قوی ویتامین E است .

با خوردن یک لیوان شیر بادام بیست و هشت درصد کلسیم  مورد نیاز روزانه خود را دریافت می نمایید .

در هر لیوان شیر بادام بیست میلی گرم فسفر و صد و شصت میلی گرم پتاسیم وجود دارد .

اگر گیاهخوار هستید و یا به لاکتوز و کلسترول لبنیات حیوانی حساسیت دارید ،

شیر بادام بهترین جایگزین شیر گاو برای شماست .

عسل مدا طعم شیرین طبیعت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *