تهیه کرپ فرانسوی با عسل

تهیه کرپ فرانسوی با عسل

تهیه کرپ فرانسوی با عسل

مواد مورد نیاز برای تهیه این کرپ خوشمزه :

* آرد 1 پیمانه

* شکر 2 قاشق چایخوری

* نمک 1/4 قاشق چایخوری

* تخم مرغ 2 عدد

* شیر 1 و 1/4 پیمانه

* کره ذوب شده 2 قاشق غذاخوری

* عسل  مدا و خامه و موز و توت فرنگی

طرز تهیه کرپ فرانسوی با عسل :

در ابتدا آرد ، شکر و نمک را با هم در ظرفی الک کنید .

سپس تخم مرغ و شیر و کره آب شده را  به هم اضافه کنید و با همزن خوب به هم بزنید .

بعد از این که مایه را خوب مخلوط و تا جای ممکن یکدست کردید آن را از صافی رد کنید تا گلوله هایش گرفته شود .

بهتر است در این مرحله روی مایه را با سلفون بپوشانید و آن را یک ساعت در یخچال قرار دهید .

این کار باعث میشود کرپ موقع پخت پاره نشود .

یک تابه متوسط را روی حرارت متوسط و ملایم قرار دهید . با کمی کره کف آن را چرب کنید .

با ملاقه حدود 1/3 پیمانه از مایه بردارید و کف تابه بریزید ( باید در ابتدا حدود 1/2 تا 3/4 از کف تابه را بپوشاند ) .

سپس تابه را در جهت های مختلف کج کنید تا مایه در سطح پخش شود و کاملاً کف تابه را بپوشاند .

کرپ به سرعت میپزد و آماده می شود  . بعد از 30 ثانیه زمان  آن را برگردانید .

بعد از این که طرف دوم هم طلایی شد آن را از تابه خارج کنید و همین کار را برای مایه باقیمانده هم تکرار کنید .

صبر کنید کرپ ها خنک شوند ، سپس وسط آنها مواد دلخواه خود را بریزید .

برای سرو از خامه و میوه های دلخواه استفاده کنید و روی کرپ را کامل عسل بریزید و بعد از یک گارنیش زیبا در کنار یک نوشیدنی دلچسب نوش جان کنید .

این کرپ را می توانید برای صبحانه یک روز تعطیل و یا یک عصرانه دورهمی با دوستان سرو نمایید .

عسل مدا طعم شیرین طبیعت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *