9 خاصیت شگفت انگیز عسل

9 خاصیت شگفت انگیز عسل

9 خاصیت شگفت انگیز عسل 

عسل از دوران باستان ، توسط بشر به عنوان غذا و دارو استفاده می شده است .

این ماده دارای ترکیبات گیاهی بسیار مفید است و فواید زیادی برای سلامتی دارد .

عسل به ویژه هنگامی که به جای قند تصفیه شده ( که 100٪ کالری خالص است ) استفاده می شود ، بسیار سالم تر است .

در اینجا به 10 فایده برتر عسل برای سلامتی اشاره شده است :

9 خاصیت شگفت انگیز عسل

  1. عسل حاوی برخی مواد مغذی خاص است

عسل مایعی شیرین و غلیظ است که توسط زنبورهای عسل ساخته می شود .

زنبورها عمدتاً شهد گلهای غنی از قند را از محیط خود جمع آوری می کنند .

آنها پس از ورود به کندو ، شهد را به طور مکرر مصرف می کنند ، هضم می نمایند و بالا می آورند .

محصول نهایی این کار ، عسل است .

عسل مایعی است که به عنوان غذای ذخیره شده زنبورهای عسل استفاده می شود .

بو ، رنگ و طعم آن به انواع گلهای بازدید شده توسط زنبور عسل بستگی دارد .

از نظر غذایی ، 1 قاشق غذاخوری عسل ( 21 گرم ) حاوی 64 کالری و 17 گرم قند از جمله فروکتوز ، گلوکز ، مالتوز و ساکاروز است .

عسل تقریباً حاوی هیچ فیبر ، چربی و پروتئینی نیست .

عسل همچنین حاوی مقادیری  از چندین ویتامین و مواد معدنی است .

شما برای تأمین نیازهای روزانه خود ، باید مقدار زیادی از این ماده را میل کنید .

عسل را می توان به دلیل داشتن ترکیبات گیاهی زیست فعال و آنتی اکسیدان ، بی همتا دانست .

انواع تیره عسل حتی نسبت به انواع روشن تر آن ، دارای مقدار بیشتری از این ترکیبات هستند .

خلاصه : عسل مایعی غلیظ و شیرین است که توسط زنبورهای عسل ساخته شده است .

ویتامین و مواد معدنی کمی دارد اما از نظر داشتن برخی ترکیبات گیاهی ، بسیار غنی است .

  1. عسل با کیفیت بالا ، سرشار از آنتی اکسیدان است

عسل با کیفیت بالا حاوی بسیاری از آنتی اکسیدان های مهم است .

آنتی اکسیدان ها شامل اسیدهای آلی و ترکیبات فنلی مانند فلاونوئیدها هستند .

دانشمندان بر این باورند که اختلاط این ترکیب ها ، به عسل خاصیت آنتی اکسیدانی قوی می دهد .

جالب اینجاست که دو مطالعه نشان داده است که مصرف عسل گندم سیاه ، مقدار آنتی اکسیدان خون شما را افزایش می دهد .

آنتی اکسیدان ها باعث کاهش خطر حملات قلبی ، سکته های مغزی و برخی از انواع سرطان می شوند .

آنها همچنین ممکن است سلامت چشم را تقویت کنند .

خلاصه : عسل حاوی تعدادی آنتی اکسیدان از جمله ترکیبات فنلی مانند فلاونوئیدها است .

  1. آنتی اکسیدان های موجود در عسل می توانند به کاهش فشار خون کمک کنند

فشار خون یکی از عوامل خطرناک برای بیماران قلبی است و عسل می تواند به کاهش آن کمک کند .

این ماده حاوی ترکیبات آنتی اکسیدانی است که باعث کاهش فشار خون می شوند .

مطالعاتی که بر روی موش ها و انسان ها انجام شده اند ، کاهش متوسط فشار خون را در اثر مصرف عسل نشان داده اند .

خلاصه : خوردن عسل ممکن است منجر به کاهش فشار خون که یک عامل خطرناک برای بیماران قلبی است ، شود .

4- عسل همچنین به بهبود کلسترول کمک می کند

سطح بالای کلسترول LDL یک عامل خطرناک برای بیماران قلبی است .

این نوع کلسترول نقش عمده ای در تصلب شرایین و تجمع چربی در عروق شما دارد که می تواند منجر به حملات قلبی و مغزی شود .

جالب اینجاست که چندین مطالعه نشان داده است که عسل می تواند سطح کلسترول شما را بهبود بخشد .

مصرف عسل ، کلسترول کل و کلسترول LDL “بد” را کاهش می دهد در حالی که کلسترول HDL “خوب” را به میزان قابل توجهی افزایش می دهد .

به عنوان مثال ، یک مطالعه که بر روی 55 بیمار انجام شد ، مصرف عسل را با مصرف قند

مقایسه کرد و دریافت که عسل باعث کاهش 5.8 درصدی LDL و افزایش 3.3 درصدی کلسترول HDL می شود .

این مطالعه همچنین نشان داد که مصرف منظم عسل منجر به کاهش وزن به میزان 1.3 درصد می شود .

خلاصه : به نظر می رسد عسل تأثیر مثبتی بر میزان کلسترول دارد .

مصرف روزانه این ماده منجر به کاهش متوسط کلسترول کل و کلسترول LDL “بد” می شود در حالی که کلسترول HDL “خوب” را بالا می برد .

 

5- عسل می تواند تری گلیسیرید را کاهش دهد

افزایش تری گلیسیرید خون ، یکی دیگر از عوامل پر ریسک برای بیماری های قلبی است .

تری گلیسیریدها همچنین با مقاومتی که در برابر انسولین از خود نشان می دهند ، عامل اصلی ابتلا به دیابت نوع 2 هستند .

سطح تری گلیسیرید خون با مصرف مواد غذایی حاوی قند و کربوهیدرات های تصفیه شده ، افزایش می یابد .

جالب اینجاست که در چندین مطالعه نشان داده شده است

که مصرف منظم عسل ( به ویژه هنگامی که از این ماده به عنوان یک جایگزین برای قند استفاده شود ) ، باعث پایین آمدن سطح تری گلیسیرید می شود .

در یک مطالعه دیگر که عسل و شکر را با هم مقایسه کرده است ، نشان داده شده است

که سطح تری گلیسیرید خون در گروهی که فقط عسل مصرف کرده اند ، 11 تا 19 درصد کاهش یافته است .

خلاصه : افزایش تری گلیسیرید یک عامل پر ریسک برای بیماری های قلبی و دیابت نوع 2 است .

چندین مطالعه نشان می دهد که خوردن عسل می تواند سطح تری گلیسیرید خون را کاهش دهد ، به ویژه اگر به عنوان جایگزین برای قند استفاده شود .

  1. آنتی اکسیدان ها با اثرات مفید بر سلامت قلب مرتبط هستند

یکی دیگر  از 9 خاصیت شگفت انگیز عسل 

باز هم تاکید می کنیم که عسل یک منبع غنی از فنل ها و سایر ترکیبات آنتی اکسیدانی است .

بسیاری از این ترکیبات با کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی مرتبط هستند .

آنتی اکسیدان ها باعث گشاد شدن عروق قلب شما می شوند و در نتیجه جریان خون در قلب شما افزایش می یابد .

آنها همچنین ممکن است از تشکیل لخته های خون که منجر به حملات قلبی و مغزی می شوند، جلوگیری کنند.

علاوه بر این ، یک مطالعه روی موش ها نشان داده است که عسل در برابر استرس اکسیداتیو ، از قلب محافظت می کند .

اما هیچ مطالعه طولانی مدتی در مورد ارتباط مصرف عسل و سلامت قلب که بر روی انسان ها انجام شده باشد ، در دسترس نیست .

خلاصه : آنتی اکسیدان های موجود در عسل با اثرات مفیدی بر روی سلامت قلب ، از جمله افزایش جریان خون

در قلب و کاهش خطر تشکیل لخته خون، ارتباط دارند .

  1. عسل باعث ترمیم سوختگی و زخم می شود

از زمان مصر باستان ، از عسل برای درمان موضعی التیام زخم ها و سوختگی ها استفاده می شده است و این درمانها امروزه نیز رایج هستند .

بررسی 26 مطالعه در مورد اثر عسل بر روی زخم ها نشان داده است

که عسل در بهبود سوختگی با عمق جزئی و زخم هایی که بعد از جراحی عفونی شده اند ، موثر است .

عسل همچنین یک درمان موثر برای زخم های پای دیابتی است که از جمله عوامل جدی است که می تواند منجر به قطع عضو شود .

در یک مطالعه ، میزان موفقیت عسل برای درمان زخم ها 43.3٪ گزارش شده است .

در مطالعه دیگری ، عسل 97٪ زخم های موضعی بیماران دیابتی را بهبود بخشیده است .

محققان بر این باورند که قدرت بهبود عسل ، از خواص ضد باکتری و ضد التهابی آن و همچنین توانایی آن در تغذیه بافت های اطراف حاصل می شود .

علاوه بر این، عسل می تواند به درمان سایر بیماری های پوستی از جمله ضایعات پسوریازیس و تبخال کمک کند .

عسل مانوکا به طور ویژه برای درمان زخم های سوختگی موثر است .

خلاصه : وقتی عسل روی پوست قرار می گیرد، می تواند بخشی از یک برنامه درمانی موثر برای سوختگی ، زخم و بسیاری از بیماری های پوستی باشد .

عسل خصوصاً برای زخم های پای دیابتی موثر است .

8- عسل می تواند به سرکوب سرفه در کودکان کمک کند

سرفه یک مشکل شایع در کودکان مبتلا به عفونت های دستگاه تنفسی فوقانی است .

این عفونت ها می توانند خواب و کیفیت زندگی کودکان و والدین را تحت تأثیر قرار دهند .

با این حال داروهای اصلی سرفه همیشه موثر نیستند و می توانند عوارض جانبی داشته باشند .

جالب اینجاست که ممکن است عسل انتخاب بهتری نسبت به داروهای شیمیایی باشد .

شواهد نشان می دهند که عسل برای سرکوب سرفه، بسیار موثر عمل می کند.

یک مطالعه نشان داده است که عسل بهتر از دو داروی معمول سرفه عمل می کند .

یک مطالعه دیگر هم نشان داده است که عسل علائم سرفه را کاهش می دهد و کیفیت خواب را بیش از داروهای رایج سرفه بهبود می بخشد .

با این وجود ، به دلیل خطر ابتلا به بوتولیسم ، هرگز نباید به کودکان زیر یک سال عسل داد .

خلاصه : برای کودکان بالای یک سال، عسل می تواند به عنوان یک سرکوب کننده طبیعی و ایمن برای سرفه عمل کند .

برخی مطالعات نشان می دهند که عسل حتی از داروهای متداول برای سرفه نیز موثرتر است .

  1. عسل خوشمزه است اما همچنان کالری و قند بالایی دارد

عسل یک جایگزین خوشمزه و سالم برای قند و شکر است .

هنگام خرید عسل ، حتما یک برند با کیفیت بالا را انتخاب کنید .

زیرا ممکن است برخی از برندهای بی کیفیت ، عسل را با شربت مخلوط کنند .

به خاطر داشته باشید که عسل فقط باید در حد متوسط مصرف شود .

زیرا کالری و قند زیادی دارد .

فواید عسل هنگامی بیشتر نمایان می شوند که جایگزین یک شیرین کننده ناسالم دیگر شود

منبع 9 خاصیت شگفت انگیز عسل   https://www.cottonlanecitrushoney.com/honey-1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *