طرز تهیه فرنچ تست فرانسوی
تخم مرغ 3 عدد
شیر 1/2 پیمانه
شکر یا ( پودر قند ) 1/8 تا 1/4 پیمانه
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
نان تست 6 اسلایس
عسل برای سرو
دارچین 1/4 قاشق چایخوری
فرنچ تست فرانسوی را چگونه تهیه کنیم ؟
اول تخم مرغ ها رو در ظرفی بریزید .
اونها را خوب هم بزنید .
برای این کار همزن دستی کفایت میکنه بعد از اون شیر رو به تخم مرغ ها اضافه کنید .
اونقدر هم بزنید تا رنگ مخلوط ، کرم رنگ بشه .
شکر ، وانیل و دارچین رو به مخلوط اضافه کنید .
بعد مواد روخوب هم بزنید ، تا جایی که مخلوط یکدست و یکنواختی به دست بیاد.
مخلوط به دست اومده رو توی ظرفی بزرگ اما کم عمق بریزید .
تست ها را تک تک داخل مخلوط بگذارید.
عمق مخلوط نباید اون قدری باشده که تست ها توی اون غرق بشه .
فقط باید یک طرف تست ها در تماس با مخلوط باشن وتست ها نباید به مدت طولانی
در ظرف مخلوط بمونن چون این کار باعث وا رفتن و شل شدن تست ها میشه .
فقط کافیه مثل من هر طرف تست ها به مدت 30 ثانیه توی موادتون نگه دارید .
یک تابه تفلون بزرگ رو روی حرارت ملایم قرار بدید .
نچسب بودن تابه توی پخت تست فرانسوی بسیار مهمه .
وقتی تابه خوب داغ شد ، تست ها رو با یکمی روغن سرخ کنید .
اجازه بدید هر طرف تست ها به مدت دو الی سه دقیقه بپزه و طلایی بشه .
فرنچ تست شما آماده ست .
با کمی عسل و میوه میتونید تزئین و خوشمزه ترش کنید .