انواع عسل و موارد استفاده

انواع عسل

انواع عسل و موارد استفاده

انواع عسل بر اساس منبع استخراج و طعم گل و محل تهیه

عسل رنگ ، عطر و طعم خود را از گلهایی که زنبورهای عسل ، شهدشان را از آنها جمع آوری می کنند ، بدست می آورد .

بنابراین ، به معنای واقعی کلمه به میزان انواع مختلف گل در جهان ، انواع مختلفی از عسل هم وجود دارد .

تخمین زده می شود که بیش از 300 نوع عسل منحصر به فرد به صورت تجاری در ایالات متحده موجود باشد .

گفته می شود انواع خاصی از عسل وجود دارد

که به دلیل عطر و طعم عالی یا کیفیت دارویی خود بیشتر از سایر عسل ها ، شناخته شده اند .

در جدول زیر توضیح خواهیم داد که انوع عسل ها کدام هستند .

انواع عسل و موارد استفاده

نام رنگ توضیحات و عطر و طعم تهیه شده از مورد مصرف خوراکی خواص سلامتی یا دارویی غیرمعمول

عسل اقاقیا

کهربایی روشن عسل اقاقیا طعم خنثی بسیار شیرینی دارد. غلظت فروکتوز آن بالا و سطح ساکارز آن پایین است. درختان اقاقیای سیاه در اروپا و آمریکای شمالی.

 

در چای استفاده می شود. ضد التهاب ، عملکرد کبد را بهبود می بخشد و به دستگاه گوارش کمک می کند.

 

عسل یونجه

کهربایی روشن یا سفید

عطر و طعم شیرین و ملایم

استفاده های روزمره

شکوفه سیب کهربایی روشن تا متوسط عطر و طعم سبک سیب
عسل آووکادو کهربایی تیره طعم غنی و کره ای در سس ها استفاده می شود
عسل لاله درختی سفید کمی آبکی با طعم قوی و گزنده شکوفه های لاله درختی
عسل راش

(معروف به عسلک)

این عسل، یک عسل فوق العاده است که توسط شته ها از شیره روی پوست درختان راش تولید شده و توسط زنبورها جمع آوری می شود. این عسل معطر، اغلب در اسموتی ها و سس ها مخلوط می شود و به عنوان یک شیرین کننده سبک برای پنکیک ها و دسر های میوه ای به کار می رود. این عسل همچنین یک مکمل محبوب برای بهبود ایمنی بدن و سیستم گوارش است. گلهای جزیره جنوبی نیوزیلند
عسل توت سیاه کهربایی بسیار روشن رایحه ای شیرین و سبک

عسل زغال اخته

کهربایی روشن تا کهربایی

طعم شیرین و دلنشین زغال اخته

از گل های زغال اخته که در سراسر ایالات متحده و کانادا رشد می کند

نان تست، چای، سس و پخت

عسل گندم سیاه بسیار تیره عسل گندم سیاه عطر و طعم بسیار قوی و طعم و ماندگار طولانی دارد. از گلهای گندم سیاه در نیویورک، اوهایو، مینه سوتا و پنسیلوانیا

 

تهیه سس باربکیو، پخت، گوشت و نان

 

غنی از آهن است و آنتی اکسیدان زیادی دارد
عسل کانولا کهربایی روشن یا سفید عطر و طعم بسیار خوشمزه با اسیدیته کم. به راحتی متبلور می شود. کانولا گونه ای از کلزا است. حدود 80٪ فروش عسل کانادا،  مربوط به عسل کانولا است. عسل کانولا خیلی سریعتر از عسل های دیگر متبلور می شود. کانولا در کانادا
عسل شاه بلوط تیره رنگ، تقریبا قهوه ای

 

آجیلی قوی، طعم تند ایتالیایی. عطر آن بی نظیر است و گزارش می شود که برخی از انواع آن طعم تلخی دارند. این عسل کهربایی رنگ شیرینی ملایمی دارد و شاخص قندی پایین آن، آن را به عسلی مناسب برای بیماران دیابتی تبدیل می کند. گل درخت شاه بلوط (در ایتالیا بسیار محبوب است)

 

انواع عسل ها را می توانید از فروشگاه مدا تهیه نمایید .

 

 

نمایندگیهای عسل مدا
Processed with VSCO with a5 preset

سایر ویژگیهای عسل :

رنگهای عسل

عسل به طور معمول کهربایی رنگ و شفاف است .

اما می تواند از قهوه ای تقریباً روشن تا قهوه ای تیره وجود داشته باشد .

به طور کلی ، عسل های با رنگ روشن، عطر و طعم ملایم تری دارند .

در حالی که عسل های تیره تر، دارای طعم های قوی تری هستند .

 

تغییرات فصلی

به خاطر داشته باشید که عسل کمی شبیه شراب است :

تغییرات فصلی ، آب و هوا ، خاک و غیره بر عطر و طعم شهد گل ها و در نتیجه بر عسل تأثیر می گذارد .

بنابراین حتی عسل برداشت شده از کندوهای یکسان در همان مکان و از گلهای مشابه می تواند

از یک سال به سال دیگر یا حتی در فصول مختلف، متفاوت باشد .

 

عسل “طعم دار”

بیشتر عسل ها به طور طبیعی طعم دار هستند .

همانطور که روی برچسب شیشه های عسل دیده اید ، متنهایی مثل ” عسل شکوفه پرتقال ” درج شده است

که عطر و طعم گلهایی را توضیح می دهد که زنبورهای عسل شهد آنها را جمع آوری کرده اند و از آن عسل ساخته اند .

کاری که جدیدا انجام می شود ، افزودن عصاره های طعم دار (طبیعی یا مصنوعی) به عسل است تا به آن عطر و طعم داده شود .

ما عسل هایی را که به طور مصنوعی طعم دار شده اند را در لیست زیر قرار نداده ایم .

منبع: localhoneyfinder

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *