طرز تهیه کیک کارامل عسل گردویی

طرز تهیه کیک کارامل عسل گردویی

طرز تهیه کیک کارامل عسل گردویی

کیک کارامل عسل گردویی یک عصرانه دلپذیر و بسیار خوش طعم است .

این کیک  با طعم بی‌نظیر گردو و عسل بدون شک یکی از خوشمزه‌ترین کیک‌ها خواهد بود

که به راحتی می‌توان در خانه آن‌ را تهیه کرد . در ادامه همراه باشید تا طرز تهیه کیک کارامل عسل گردویی را به شما آموزش دهیم .

طرز تهیه کیک کارامل عسل گردویی

مواد اولیه 

۱. سه عدد تخم مرغ

۲. یک پیمانه شکر

۳. یک قاشق غذاخوری وانیل

۴. یک بسته خامه سفید صبحانه

۵. دو قاشق غذاخوری بیکینگ‌پودر

۶. یک و نیم پیمانه آرد

۷. کره ذوب شده ۵۰ گرم

۸. یک پیمانه گردو خرد شده

۹. چهار قاشق غذاخوری عسل (خرید عسل طبیعی مدا)

تهیه کیک کارامل عسل گردویی

ابتدا تخم مرغ ، شکر و وانیل را با هم مخلوط کرده و با همزن برقی چند دقیقه هم بزنید .

سپس خامه را اضافه کرده و دوباره مواد را با هم ترکیب کنید .

بیکینگ‌پودر و آرد را با هم الک کرده و به آرامی به مواد اضافه کنید .

سپس آن‌ها را با یکدیگر ترکیب کنید .

حالا داخل قالب کیک خود کاغذ روغنی گذاشته و مواد را به آن اضافه کنید .

قالب را داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بگذارید .

کره ذوب شده و گردو خرد شده را با هم ترکیب کنید .

سپس کیک را از فر خارج کرده و ترکیب گردو و کره را روی سطح کیک بریزید .

اگر سطح کیک خیلی خیس بود ، روی آن مواد را اضافه نکنید چون ممکن است که ته نشین شود .

حالا پس از ریختن مواد ، دوباره کیک را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه داخل فر بگذارید .

پس از آنکه کیک پخته شد ، آن را از فر خارج کرده و اجازه دهید تا خنک شود .

حالا روی کیک خود عسل اضافه کنید . کیک شما آماده است .

عسل مدا طعم شیرین طبیعت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *