زندگی زنبورها و بیماری زنبورمرگی
زنبورهای عسل ، حشرات پول ساز بزرگی برای صنعت کشاورزی در ایالات متحده هستند .
این حشرات اجتماعی و سخت کوش شش محصول کندو شامل : عسل ، گرده گل ، ژل رویال ، موم ، بره موم و سم تولید می کنند
که همه اینها برای اهداف مختلف تغذیه ای و دارویی توسط انسان ها جمع آوری و استفاده می شوند .
البته عسل مشهورترین و مهمترین محصول کندو است .
طبق آمار ملی وزارت کشاورزی در ایالات متحده آمریکا ، زنبورهای عسل در سال 2016 حدود 74 میلیون کیلوگرم عسل تولید کرده اند .
با در نظر گرفتن قیمت حدودی 4.58 دلار برای هر کیلوگرم عسل ، ارزش این مقدار عسل تقریبا 339 میلیون دلار است .
پس از عسل ، موم از نظر اقتصادی دومین محصول مهم کندو است .
تجارت موم به دوره یونان و روم باستان و نیز به قرون وسطای اروپا مربوط می شود
که این ماده ، واحد تجارت برای مالیات و سایر اهداف اقتصادی بوده است .
امروزه بازار این ماده همچنان قدرتمند است .
موم برای ساخت شمع و به عنوان ماده ای از مواد اولیه در آثار هنری هنرمندان و پرداخت های چرمی و چوبی محبوب است .
صنعت داروسازی از این ماده به عنوان ماده اتصال دهنده ، مکانیزم آزاد سازی و حامل دارویی استفاده می کند .
موم نیز یکی از رایج ترین مواد در لوازم آرایشی است .
ایالات متحده یک تولید کننده اصلی موم خام و همچنین یکی از تامین کنندگان جهانی موم تصفیه شده است .
اما اهمیت زنبورهای عسل برای کشاورزی ، به هیچ وجه مربوط به محصولات کندو نیست .
مورد حائز اهمیت برای کشاورزی ، گرده افشانی محصولات است .
ارزش افزوده این کار زنبورهای عسل در صنعت کشاورزی ، بین 10 تا 20 برابر ارزش کل عسل و موم تولید شده برآورد می گردد .
در حقیقت گرده افشانی زنبورهای عسل حدود 15 میلیارد دلار ارزش افزوده دارد .
زنبورهای عسل مانند اسکناس های دلاری پرنده ای هستند که بر فراز مزارع کشاورزی ایالات متحده پرواز می کنند .
متأسفانه ، یک بیماری گسترده باکتریایی به نام زنبور مرگی (مرگ گله ای زنبورها) در آمریکا ، در حال نابود کردن کل کلنی های زنبورهای عسل است .
اما خوشبختانه اداره غذا و داروی آمریکا ، مصرف سه نوع آنتی بیوتیک را برای کنترل این بیماری ویرانگر زنبور عسل تایید کرده است .
در این مقاله از وب سایت مدا با زندگی زنبور عسل و بیماری زنبورمرگی بیشتر آشنا شوید .
زندگی زنبورها و بیماری زنبورمرگی
زیست شناسی گرده افشانی
گرده افشانی برای تقریباً 250،000 گونه گیاه گل دار که به انتقال گرده گل از بساک گل به کلاله بستگی دارد ، حیاتی است .
بساک بالاترین قسمت پرچم گل ، به عنوان بخش نر در تولید مثل است .
پرچم گل هم که به طور معمول از چهار کیسه گرده تشکیل می شود ، گرده را تولید و آزاد می کند .
کلاله در بخش بالای گل ، به عنوان بخش مادگی تولید مثل ، در ماده چسبنده ای پوشانده شده و دانه های گرده را گرفته و به دام می اندازد .
بسته به نوع گیاه ، انتقال گرده از بساک به کلاله توسط باد ، جاذبه زمین ، آب ، پرندگان ، خفاش ها یا حشرات صورت می گیرد .
بعضی از گیاهان مانند درختان کاج و ذرت ، گرده سبکی تولید می کنند که به راحتی در اثر وزش باد حرکت می کنند .
گیاهان دیگر گرده های چسبناک و سنگین تری تولید می کنند که توسط باد از گلی به گل دیگر منتقل نمی شوند .
بنابراین ، این گیاهان برای انتقال گرده خود به منظور تولید مثل ، از عوامل دیگری مثلا حشرات کمک می گیرند .
به محض ورود حشره ای مانند زنبور عسل به یک گل ، آن حشره با گرده های موجود
در قسمت خارج از بساک تماس پیدا کرده ، آن را برداشته و به کلاله منتقل می کند .
گاهی اوقات، دانه های گرده فقط باید به کلاله همان گل یا گل دیگری روی همان گیاه برسند .
اما غالباً گرده باید به کلاله گل روی گل دیگری (اما از همان گونه گیاهی) برسد .
غذای زنبورهای عسل
زنبورهای عسل گیاه خوار هستند .
شهد و گرده های جمع آوری شده از گیاهان گلدار ، غذای اصلی آنها به حساب می آید .
زنبورهای عسل شهد را برداشت می کنند و مایع قندی را به عسل که منبع اصلی کربوهیدرات حشرات است ، تبدیل می کنند .
عسل انرژی لازم برای پرواز ، نگهداری کلنی و فعالیتهای روزمره را برای زنبورها فراهم می کند .
گرده ، که اغلب ” نان زنبور عسل ” هم نامیده می شود ، منبع اصلی تامین پروتئین برای زنبورها است .
گرده همچنین اسیدهای چرب ، مواد معدنی و ویتامین ها را در اختیار زنبورهای عسل قرار می دهد .
پروتئین موجود در گرده برای رشد کندو و رشد زنبورهای جوان ضروری است .
بسته به فصل ، آب و هوا و در دسترس بودن شکوفه های شهد دار و پر از گرده
اندازه کلنی زنبور عسل از 10،000 تا 100،000 زنبور عسل متفاوت است .
یک کلنی با اندازه متوسط ، متشکل از حدود 20،000 زنبور عسل ، سالانه حدود 57 کیلوگرم گرده جمع آوری می کند .
زنبورهای عسل گرده ها را در ساختارهای خاصی در ساق های عقب پای خود به نام ” سبد گرده ” حمل می کنند .
یک زنبور عسل می تواند مقدار گرده ای به سنگینی حدود 35 درصد از وزن خود را به کلنی بیاورد .
یک زنبور عسل کارگر در هر روز ، 12 بار یا بیشتر از کندو بیرون می رود و از چندین هزار گل تغذیه می کند .
در این پروازها که برای جستجوی غذا انجام می شود ، زنبور عسل می تواند بین سه تا هشت کیلومتر از کندو فاصله بگیرد .
اگرچه زنبورهای عسل گرده گل های مختلف را جمع می کنند
اما هر زنبور عسل در هر پرواز ، خود را تنها به یک گونه گیاهی محدود می کند .
او فقط گرده یک نوع گل را جمع آوری می کند و به کندو می آورد .
زنبورها بشقاب های غذای آمریکایی ها را پر می کنند
زنبورهای عسل و اکثر محصولاتی که در ایالات متحده کاشته می شوند ، بومی نیستند .
محصولات کشاورزی و زنبورهای عسل در مناطق دیگر کره زمین تولید شده و توسط مهاجران اروپایی به آمریکا آورده شده اند .
اطلاعات به دست آمده ، حاکی از آن است که اولین کلنی های زنبورهای عسل
در اوایل سال 1622 از انگلستان به مستعمره ویرجینیا آمده اند .
امروزه تولید تجاری بیش از 90 محصول به گرده افشانی زنبورعسل متکی است .
از حدود 3600 گونه زنبور عسل كه در آمریكا زندگی می كنند
زنبور عسل خاصی (با نام علمی Apis mellifera) متداول ترین گرده افشان به شمار می آید
و او را به مهمترین زنبور عسل در كشاورزی تبدیل می كند .
حدود یک سوم از مواد غذایی که مردم آمریکا مصرف می کنند ، از محصولاتی تهیه می گردد
که توسط این زنبورهای عسل گرده افشانی می شوند .
سیب ، خربزه ، کدو تنبل ، کدو ، کلم بروکلی و بادام فقط چند مورد از این محصولات هستند .
بشقاب های غذای آمریکایی ها بدون وجود زنبورهای عسل زحمتکش ، کاملاً خالی خواهد ماند .
زنبور عسل های کارگر متعدد ، زنبورهای نر زیاد با تنها یک ملکه
کلنی زنبور عسل ، یک جامعه کاملاً سازمان یافته است که از سه نوع زنبور بزرگسال تشکیل شده است
کارگران ، نر ها و تنها یک ملکه که هرکدام دارای نقش های خاص خود هستند .
زنبورهای ماده از نظر جنسی تکامل یافته نیستند و در شرایط طبیعی کندو تخمگذاری نمی کنند .
زنبورهای کارگر ، همانطور که از اسمشان هم مشخص است ، کارگران کندو هستند
تمام کارهای لازم برای نگهداری و محافظت از کلنی و مراقبت از زنبورهای جوان را انجام می دهند .
علیرغم اینکه زنبورهای کارگر از نظر جسمی خیلی کوچک هستند
اما از نظر تعدادی ، در هر کلنی بیشترین تعداد را دارند
به طوری که تقریباً همه زنبورهای یک کلنی را تشکیل می دهند .
طول عمر یک زنبور عسل کارگر از شش هفته در فصل تابستان تا چهار الی نه ماه در فصل زمستان ، متغییر است .
زنبورهای نر کلنی وظیفه جفت گیری با ملکه را دارند .
زنبورهای عسل نر ، پس از جفت گیری فوراً از بین می روند .
تعداد آنها در کلنی از چند صد تا ، تا چند هزار تا متفاوت است و معمولاً فقط در اواخر فصل بهار و تابستان وجود دارند .
ملکه هم به عنوان تنها فرد تولید مثل کننده در کلنی ، وظیفه تخمگذاری را به عهده دارد .
او با چندین زنبور نر جفت می شود و در کل زندگی اش بارور می ماند .
ملکه چند سال عمر می کند و طول عمر متوسط او بین دو تا سه سال است .
هنگامی که او می میرد یا بهره وری اش کاهش می یابد ، زنبورهای کارگر یک ملکه جدید تربیت می کنند .
زندگی زنبورها و بیماری زنبورمرگی
کندوها و نوزادان زنبور عسل
زنبورداری به معنی پرورش و مراقبت از کلنی های زنبور عسل توسط انسان ها است .
زنبورداران کلنی های خانگی خود را در کندوهای ساخته شده توسط دست بشر نگهداری می کنند
که این کلنی ها در یک محوطه یا ” حیاط زنبور ” نگهداری می شوند .
مولفه اصلی سازه کندو ، یک شانه مومی است که درون یک قاب پلاستیکی یا چوبی معلق است .
زنبورهای کارگر شانه را با استفاده از موم، ماده ای که توسط چهار جفت غده در زیر شکم آنها تولید می شود ، می سازند .
این هشت غده ویژه ، قند موجود در عسل را به یک ماده مومی شکل تبدیل کرده و به صورت مایع ترشح می کنند
که این ماده پس از قرار گرفتن در معرض هوا به موم های تخت و سفت تبدیل می شود .
زنبورها با استفاده از خارهایی که روی پاهای میانی آنها قرار دارد ، فلس های مومی را از شکم خود جدا می کنند .
زنبورها فلس ها را در دهان خود گذاشته و در حین جویدن موم ، ترشحات بزاقی خود را برای نرم شدن به آن اضافه می کنند .
سپس آنها از این موم قابل انعطاف برای ساختن سلولهای شش ضلعی شانه استفاده می کنند .
زنبورها در سلول های مومی شش ضلعی در شانه ،
عسل و گرده ذخیره می کنند و نوزادان خود را نیز در این سلولها نگهداری می کنند .
عموما رشد این حشرات شامل سه مرحله است : تخم ، لارو و شفیره .
در مرحله اول ، ملکه در هر سلول یک تخم می گذارد .
در زمان اوج تولید مثل در بهار و اوایل تابستان ، او ممکن است روزانه 1500 تخم بگذارد .
تخم های بارور شده به زنبورهای زن کارگر تبدیل می شوند .
تخم های نابارور به زنبورهای نر تبدیل می شوند .
نوزادان پس از سه روز از تخم بیرون می آیند تا تبدیل به لارو شوند .
مرحله لارو بودن ، مرحله رشد سریع است .
لاروها در حالی که هنوز درون سلول مومی خود هستند ، توسط زنبورهای پرستار تغذیه می شوند .
هنگامی که لارو چند روزه می شود ، زنبورهای کارگر سلول را با روکش مومی می بندند .
یک لارو سالم تپل است و رنگ آن سفید مرواریدی با ظاهری براق است .
در طی مرحله شفیرگی یا استحاله ، لارو به یک زنبور بالغ تبدیل می شود .
این دگردیسی در سلول مسدود رخ می دهد .
یک شفیره سالم در اوایل دوره رشد خود ، حتی اگر ویژگی های زنبورهای بزرگسال را هم داشته باشد ، سفید و براق باقی می ماند .
بسته به نوع زنبورعسل ( کارگر ، زنبور نر یا ملکه ) ، یک زنبور بین 7 تا 14 روز پس از بسته شدن سلول ، از آن خارج می شود .
زنبورداران با مشاهده الگوهای پرورشی می توانند سلامت نوزادان زنبورعسل خود را ارزیابی کنند .
الگوی نوزادان سالم کارگر ، فشرده با تعداد کمی سلول خالی است .
رنگ درب سلولها ، قهوه ای نیمه روشن و محدب است و هیچ سوراخی ندارد .
نوزادان سالم نر ، به طور معمول در بخش های اطراف حاشیه شانه قرار دارند .
جمعیت زنبورهای عسل در ایالات متحده ، به دلیل قرار گرفتن در معرض تهدیدهای متعدد ، در حال کاهش است .
این تهدیدات شامل انگلهایی مانند کنه واروآ ، قرار گرفتن در معرض آفت کش ها ، اختلال فروپاشی کلنی و بیماری های باکتریایی آمریکایی است .
بیماری زنبورمرگی آمریکایی
وقتی زنبورداران واژه زنبورمرگی را می شنوند ، به شدت نگران می شوند .
این بیماری ، یک بیماری جدی عفونی در جمعیت زنبورهای عسل است
که در سراسر جهان یافت می شود و یکی از بیماری های گسترده ای است
که روی نوزادان زنبور عسل تأثیر می گذارد و از مخرب ترین آنها است .
این بیماری هیچ خطری برای سلامتی انسان ندارد اما باعث از بین رفتن لاروهای زنبور عسل می شود .
شیوع شدید این بیماری می تواند کل کلنی را تضعیف کند یا آن را از بین ببرد .
زنبورمرگی آمریکایی روی مراحل رشد لارو و شفیره تاثیر می گذارد اما با زنبورهای بزرگسال کاری ندارد .
لاروهای جوان ممکن است حلقه ای شکل شوند ، در سلول های محصور نشده فرور روند و پس از آن به سرعت بمیرند .
زنبورهای کارگر این لاروهای مرده را از بین می برند و سلولها را خالی می کنند .
اغلب اوقات هم مرگ لاروها پس از بستن درب سلول ها انجام می شود .
درپوش سلول هایی که حاوی لاروی بیمار است مرطوب و تیره است .
با جمع شدن بدن لارو مرده ، درپوش به درون سلول کشیده می شود و باعث می شود
که درپوش سلول که محدب بود ، به حالت مقعر در آید .
هنگامی که زنبورهای کارگر یک لارو مرده و آلوده را در یک سلول در بسته که درب آن مقعر شده است ، پیدا می کنند
درپوش را سوراخ می کنند و لارو بیمار یا مرده را از داخل آن سلول خارج می کنند .
اگر مرگ زنبور در مرحله شفیرگی اتفاق بیفتد ، بعضی مواقع رشته هایی از زبان شفیره مرده بیرون می زند و در سراسر سلول گسترش می یابد .
این رشته های برجسته حتی پس از پوسیدگی سایر اندام شفیره نیز باقی می ماند .
اگرچه این اتفاق به ندرت دیده می شود
اما تشکیل این رشته ها یکی از مشخص ترین نشانه های زنبورمرگی آمریکایی است .
هنگام مرگ ، رنگ سفید مرواریدی و براق شفیره به سفید مات تبدیل می شود .
رنگ سفید به تدریج به قهوه ای روشن و سپس کاراملی و در آخر به رنگ قهوه ای تیره یا تقریباً سیاه رنگ در می آید .
نوزاد زنبور عسل در حال پوسیدگی، نرم و چسبناک است .
یكی از علائم زنبورمرگی آمریكایی كه فقط در نوزادان پوسیده دیده می شود ، ” چسبناکی” است .
هنگامی که یک میله نازک به بدن لارو پوسیده وارد شده و به آرامی از آن خارج شود
باقی مانده لارو چسباک به نوک میله می چسبد
می تواند به صورت رشته رشته و به رنگ قهوه ای از سلول خارج شود .
این روش که توسط زنبورداران برای ارزیابی بیماری استفاده می شود ، آزمون ” چوب کبریت ” یا ” کشش ” نام دارد .
این آزمون احتمالاً بهترین روش برای تشخیص در این زمینه است .
با این حال در برخی موارد، بقایای لارو نسبتاً آبکی است و باعث می شود که نتیجه آزمایش ، منفی ارزیابی شود .
حدود یک ماه یا اندکی بیشتر از چسبناک شدن لارو ، بدن لارو خشک و جمع می شود
فلس های سفت به رنگ قهوه ای تیره یا سیاه روی آن ایجاد می شود .
این فلس ها که شکننده هم هستند ، محکم به قسمتهای پایین سلول می چسبند
حاوی میلیاردها هاگ هستند که به راحتی پخش می شوند .
این باکتری ها می توانند در هر لارو آلوده ، بیش از یک میلیارد هاگ تولید کنند .
این هاگ ها بیماری زا هستند و متأسفانه در برابر گرما و مواد شیمیایی بسیار مقاوم هستند .
آنها همچنین می توانند سالها در در عسل، موم و تجهیزات کندو زنده بمانند .
زنبورهای پرستار می توانند با تغذیه عسل یا نان زنبور عسل پر از هاگ ، بیماری را به بدن لاروهای جوان منتقل کنند .
همچنین لاروها می توانند در اثر هاگ های باقی مانده در سلولهای خود آلوده شوند .
وقتی زنبورهای کارگر فعال در کندو ، لارو مرده را از سلولها بیرون می برند، هاگ را در کل کندو پخش می کنند .
زندگی زنبورها و بیماری زنبورمرگی
این بیماری به سرعت توسط موارد ذیل به کلنی های دیگر در منطقه گسترش می یابد:
زنبورهای سارق :
کلنی های ضعیف و آلوده به بیماری زنبورمرگی ، هدف های خوبی برای زنبورهای سارق از کلنی های قوی نزدیک به شمار می آیند .
سارقین نان عسل یا عسل آلوده را از کلنی آلوده می دزدند و هاگ های بیماری زا را به کلنی خود برمی گردانند .
ممکن است زنبورداران در هنگام کار با کندوهای خود ، کلنی های دیگر را در معرض عسل یا تجهیزات آلوده قرار دهند .
ترک گله ای زنبورهای عسل کارگر برای ساختن کلنی جدید:
این زنبورها کلنی اولیه خود را ترک می کنند تا کلنی جدید خود را در مکان دیگری راه اندازی کنند .
اگر کلنی اولیه آلوده باشد ، این زنبورها مقداری از هاگ های بیماری زا را با خود به مکان جدید می برند .
کلنی آلوده به بیماری زنبور مرگی آمریكایی دارای سلول های خال خالی و نامنظم است .
این شکل ظاهری نامنظم و خالدار به دلیل اختلاط سلولهای حاوی نوزادان سالم
نوزادان بیمار و سلول های بدون نوزاد درون شانه مومی است .
سلول های سالم دارای یک پوشش کمی بیرون زده و کاملاً بسته هستند .
سلول های بیمار ممکن است بدون درب و حاوی بقایای لارو باشند .
یا شاید هنوز بسته باشند اما دارای پوششی تو رفته و سوراخ شده هستند .
سلول های خالی نتیجه باز کردن درپوش سلولهای حاوی لارو بیمار و از بین بردن لاروهای مرده توسط زنبورهای کارگر است .
بقایای نوزادان ازبین رفته نیز به صورت تکه تکه در برخی سلولها مشاهده می شود .
زیرا بقایای لاروها از حالت اولیه رشته رشته خشک نشده
تا حالت کاملا خشک شده و چسبیده به پایین سلول های باز ، متفاوت است .
تکه تکه بودن اجساد لاروها به زنبوردار هشدار می دهد
که کلنی ناسالم است و اگرچه دیدن این وضعیت ، دلیل محکمی برای وجود بیماری زنبورمرگی آمریکایی نیست
اما سوء ظن این بیماری را افزایش می دهد .
زندگی زنبورها و بیماری زنبورمرگی و کنترل زنبورمرگی آمریکایی
تنها اقدام کنترلی سنتی برای زنبورمرگی آمریکایی ، کشتن همه زنبورهای عسل
کلنی آلوده و سپس سوزاندن زنبورهای مرده و کندوهای متعلق به کلنی است .
از بین بردن شانه موم بسیار مهم است زیرا به غیر از زنبورها ، شانه ها هم ناقل هاگ های بیماری زا برای لاروها هستند .
با توجه به قیمت بالای تجهیزات زنبورداری ، سوزاندن کل کلنی های زنبور عسل و مواد کندوی آنها بسیار پر هزینه است .
زنبورداران به جای کشتن زنبورها و سوزاندن کلنی های زنبورهای عسل ، برای کنترل این بیماری می توانند
به یک دامپزشک مراجعه کنند تا به کمک او زنبورمرگی آمریکایی را بوسیله آنتی بیوتیک مهار کنند .
این آنتی بیوتیک ها هاگ ها را از بین نمی برند اما از تکثیر باکتری جلوگیری می کنند .
برای دهه ها داروی اکسی تتراسیلین ، تنها آنتی بیوتیک مورد تأیید سازمان غذا و دارو برای کنترل زنبورمرگی آمریکایی بود .
اما در اکتبر 2005 ، سازمان غذا و دارو دومین آنتی بیوتیک را با نام تایلوزین تارتارات برای کنترل این بیماری تأیید کرد .
داروی هیدروکلراید لینکومایسین ، سومین آنتی بیوتیک تصویب شده توسط سازمان غذا و داروی آمریکا ، در ماه مارس 2012 مجوز گرفت و
جدیدترین دارویی است که به مهار زنبورمرگی آمریکایی کمک می کند .
مطالعاتی هم برای حمایت از تأیید این دارو توسط دو آزمایشگاه تحقیقاتی زنبور عسل یکی در مریلند و دیگری در تگزاس انجام شد .
برچسب های هر محصول مورد تایید سازمان غذا و داروی آمریکا برای درمان زنبورمرگی آمریکایی
شامل دستورالعمل های خاصی برای نحوه مخلوط کردن و استفاده دارو در کلنی های زنبور عسل است .
به طور کلی آنتی بیوتیک با مقدار مشخصی از شکر یا پودر قند مخلوط می شود
سپس به عنوان محلول قندی یا به صورت پودری به کندو تغذیه می شود .
زنبورداران باید جزئیات درمان زنبورمرگی را با دامپزشک معالج در میان بگذارند .
زنبورهای عسل مخلوط آنتی بیوتیک قندی را مصرف می کنند و زنبورهای پرستار هم هنگام تغذیه لاروها ، دارو را به آنها می خورانند .
این دارو در فصول بهار یا پاییز و قبل از شروع برداشت عسل ، جهت جلوگیری از آلودگی عسل تولیدی تجویز می شود .
بسته به آنتی بیوتیک خاص مورد استفاده ، طول درمان باید حداقل 4 الی 6 هفته قبل از شروع برداشت اصلی عسل انجام شود .
زندگی زنبورها و بیماری زنبورمرگی و تغییرات اخیر نظارتی
در گذشته زنبورداران می توانستند بدون نظارت دامپزشک و بوسیله آنتی بیوتیک ،
بیماری زنبورمرگی آمریکایی را در کلنی های خود درمان کنند .
در آن زمان این داروها بدون نیاز به نسخه پزشک در دسترس بودند .
با این حال از اول ژانویه 2017 ، زنبورداران باید برای تهیه این داروها ، نسخه دامپزشک را ارائه کنند .
زیرا اکنون این داروها فقط با در دست داشتن نسخه از طرف دامپزشک مجاز قابل دستیابی هستند .
این تغییر نظارتی ، بخش مهمی از استراتژی کلی سازمان غذا و دارو در آمریکا است
برای ترویج استفاده منطقی از آنتی بیوتیک در حیوانات تولید کننده غذا و در جهت تلاش
برای کاهش مقاومت بدن انسان به آنتی بیوتیک به اجرا در آمده است .
( مقاومت آنتی بیوتیکی زمانی رخ می دهد که باکتری ها در معرض یک نوع آنتی بیوتیک قرار می گیرند
و پس از آن در برابر اثرات دارو مقاوم می شوند .
این بدان معنی است که این نوع آنتی بیوتیک و آنتی بیوتیک های مشابه، دیگر روی آن باکتری ها اثر نمی کنند .)
سازمان غذا و داروی آمریکا ، داروهای اکسی تتراسایکلین ، تایلوزین تارتارات و لینکومایسین هیدروکلراید
( سه آنتی بیوتیک تأیید شده برای کنترل زنبورمرگی آمریکایی) را به عنوان آنتی بیوتیک های مهم پزشکی طبقه بندی می کند .
زیرا از آنها برای درمان بیماری ها در افراد هم استفاده می شود .
این آژانس همچنین زنبورهای عسل را به عنوان یک حیوان تولید کننده مواد غذایی طبقه بندی می کند .
زیرا مصرف کننده محصولات کندو ، انسان ها هستند .
در حال حاضر ، نظارت دامپزشک برای تجویز آنتی بیوتیک های مهم پزشکی در غذا یا آب حیوانات تولید کننده مواد غذایی ، ضروری است .
از این رو زنبورداران باید قبل از استفاده از اکسی تتراسایکلین ، تایلوزین تارتارات یا هیدروکلراید لینکومایسین
در کلنی های زنبور عسل خود ، دامپزشک خود را مطلع کنند و از او مجوزهای لازم را دریافت نمایند .
زندگی زنبورها و بیماری زنبورمرگی
وجود زنبورهای عسل برای بهبود محصولات کشاورزی ایالات متحده لازم است .
با این حال آینده آنها و آینده اقتصادهای وابسته به کشاورزی مبهم است .
صنعت زنبورداری با تهدیدهای متعددی در رابطه با سلامتی و تعداد کلنی های زنبور عسل مبارزه می کند .
با وجود سه آنتی بیوتیک مورد تأیید سازمان غذا و داروی آمریکا برای کنترل زنبورمرگی آمریکایی ، زنبورداران امیدوارند
که زنبورهای عسل کمتری را به دلیل این بیماری از دست بدهند .
منبع مطلب زندگی زنبورها و بیماری زنبورمرگی: FDA