طرز تهیه شیر بادام عسلی دارچینی
برای تهیه این نوشیدنی خوشمزه با عسل :
مواد لازم :
* ۲۰۰ گرم مغز بادام
*شیر
*عسل مدا
*پودر دارچین
طرز تهیه شیر بادام عسلی دارچینی خوشمزه :
یک فنجان یا حدود ۲۰۰ گرم مغز بادام را برای یک شب یا به مدت ۸ تا ۱۲ ساعت در یک ظرف آب خیس کنید .
پس از خیس خوردن ، پوستههای قهوهای رنگ روی مغز بادامها را به راحتی جدا کنید .
مغز بادامها را در مخلوطکن بریزید و ۴ فنجان آب به آنها اضافه کنید .
چند دقیقه صبر کنید ، سپس ترکیب آب و مغز بادامها را مخلوط کنید .
با استفاده از یک پارچه تنظیف ، مخلوط به دست آمده را صاف کنید و شیر را از مخلوط جدا کنید .
سپس برای هر لیوان شیر یک قاشق غذاخوری عسل و یک قاشق چای خوری پودر دارچین استفاده کنید
حالا شیر عسلی خود را نوش جان کنید .
شما میتوانید شیر بادام خود را به مدت ۳ تا ۴ روز در یخچال نگهداری کنید .
اگر از این نوشیدنی رضایت داشتید می توانید طرز تهیه شیر بادام عسلی دارچینی رو برای دوستانتان بفرستید .
فواید شیر بادام عسلی دارچین :
تقویت بینایی
مبارزه با سرطان
کمک به رفع آکنه
تقویت عملکرد قلب
تقویت سیستم ایمنی
کمک به کاهش قند خون
تقویت و محافظت از استخوان
دارای کالری کمتر نسبت به شیر گاو
کالری کم ، هر لیوان کامل شیر بادام سی تا پنجاه کالری دارد .
قند کم ، هر لیوان شیر بادام یک تا دو گرم کربوهیدرات دارد که در اصل فیبر رژیمی است .
منبع قوی ویتامین E است .
با خوردن یک لیوان شیر بادام بیست و هشت درصد کلسیم مورد نیاز روزانه خود را دریافت می نمایید .
در هر لیوان شیر بادام بیست میلی گرم فسفر و صد و شصت میلی گرم پتاسیم وجود دارد .
اگر گیاهخوار هستید و یا به لاکتوز و کلسترول لبنیات حیوانی حساسیت دارید ،
شیر بادام بهترین جایگزین شیر گاو برای شماست .
عسل مدا طعم شیرین طبیعت