طرز تهیه شیرینی گردویی عسلی

طرز تهیه شیرینی گردویی عسلی

طرز تهیه شیرینی گردویی عسلی

شیرینی گردویی عسلی از شیرینی‌های خوشمزه و آسانی است که می‌توانید آن را به راحتی در خانه تهیه کنید .

این شیرینی به دلیل داشتن گردو ، انواع مغز و البته عسل بسیار مقوی است .

در ادامه همراه باشید تا به شما طرز تهیه شیرینی گردویی  را آموزش دهیم .

طرز تهیه شیرینی گردویی عسلی

مواد اولیه طرز تهیه شیرینی گردویی عسلی

۱. کره ۱۲۵ گرم

۲. شکر قهوه‌ای ۶۰ گرم

۳. تخم‌مرغ یک عدد

۴. وانیل یک چهارم قاشق چای‌خوری

۵. آرد ۲۲۰ گرم

۶. بیکینگ‌پودر یک دوم قاشق چای‌خوری

۷. پودر گردو ۳۰ گرم

۸. انواع مغز به مقدار دلخواه

۹. عسل به مقدار دلخواه (خرید عسل طبیعی مدا)

شیرینی گردویی عسلی

ابتدا کره و شکر قهوه‌ای را به خوبی با هم مخلوط کنید ، سپس یک عدد تخم مرغ و وانیل را به مواد اضافه کرده و دوباره خوب هم بزنید تا یکدست شوند .

حالا آرد و بیکینگ‌پودر را با هم الک کرده و به آرامی به مواد اضافه کنید .

سپس پودر گردو را به مواد اضافه کرده و خوب با هم ورز دهید .

توجه داشته باشید که مواد را زیادی ورز ندهید .

پس از ورز دادن ، مواد را حدود نیم ساعت در یخچال بگذارید .

حالا مواد را به شکل دلخواه ( شیرینی گرد یا  به هر شکل دیگری که دوست دارید ) روی کاغذ روغنی در سینی فر بچینید .

روی خمیر هر شیرینی مقداری مغز بریزید .

سپس سینی را داخل طبقه وسط فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بگذارید .

سپس شیرینی‌ها را از فر در آورده و اجازه دهید تا کمی خنک شود .

حالا روی آن‌ها عسل بریزید .

شیرینی گردویی عسلی شما آماده است .

به عنوان یک عصرانه دلچسب و سالم در میهمانی ها و دورهمی های شما قابل سرو می باشد .

عسل مدا طعم شیرین طبیعت

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *