عسل یک آنتی بیوتیک طبیعی
آیا عسل یک آنتی بیوتیک طبیعی است ؟
اخیرا آنتی بیوتیک ها ( تولید شده از مواد شیمیایی ) به دلیل استفاده
بیش از حدو تجویز زیاد توسط پزشکان ، در تیتر خبرها قرار گرفته اند .
داروهایی که قبلاً به عنوان یک درمان استاندارد برای عفونت های باکتریایی شناخته می شدند ،
در حال حاضر دارای تاثیر کمتری هستند یا اصلاً اثر نمی کنند .
هنگامی که یک داروی آنتی بیوتیک ، دیگر تأثیر خاصی روی یک باکتری مشخص ندارد ،
گفته می شود که آن باکتری ها “مقاوم به آنتی بیوتیک” هستند .
خوشبختانه عسل دارای خاصیت آنتی بیوتیکی طبیعی می باشد .
که هیچ گونه عوارض جانبی منفی داروهای مصنوعی را ندارد .
علاوه بر این ، به نظر نمی رسد که باکتری ها مستعد مقاومت در برابر آن باشند .
به این معنی که می توانید استفاده از عسل را طی زمان ادامه دهید .
چرا عسل خاصیت آنتی بیوتیکی دارد ؟
چگونه از آن برای بهبودی سریع به استفاده کنیم ؟
آنتی بیوتیکی که از داروخانه دریافت می کنید ، مشکل جدی دیگری را نیز ایجاد می کند .
آنها باکتریهای ” خوب ” را همراه با باکتریهای ” بد ” که منجر به عفونت شده اند ، از بین می برند .
باکتری های خوب یا ” فلورا ” بخش مهمی از سیستم ایمنی بدن شما هستند .
هر بار که از یک آنتی بیوتیک استاندارد استفاده می کنید ،
اگر جای خالی باکتری های ” خوب ” را دوباره پر نکنید ،
بخشی از سیستم ایمنی بدن خود را از دست می دهید و در آینده در برابر تهاجم بیماریها ، حساس تر می شوید .
قرن هاست که از عسل ، به عنوان یک آنتی بیوتیک طبیعی
برای تمیز نگه داشتن و جلوگیری از عفونت برای زخم ها استفاده می شود .
در مصر باستان و چین باستان برای معالجه همه بیماریها ، از بریدگی و کبودی گرفته
تا بیماری هایی مانند گلودرد و معده درد، از آن استفاده شده است .
در یک مطالعه جدید روی حیوانات ، محققان نتیجه گرفتند که
مالیدن عسل به صورت موضعی روی زخم های پوستی ،
باعث پیشرفت روند بهبودی می شود . به نظر می رسد این ماده ،
خاصیت مهمی دارد که آن را به عنوان پانسمان برای زخم ها ایده آل می کند .
واضح است ، اگر عسل بتواند بهبود زخم را به طرز چشمگیری تسریع کند ،
به طور یقین چیزی بیشتر از مواد قندی چسبنده در این ماده وجود دارد .
آیا عسل به عنوان یک آنتی بیوتیک طبیعی کار می کند ؟
جامعه علمی پتانسیل های عسل را دریافته است .
در عصر حاضر ، شواهد علمی زیادی وجود دارد که نشان می دهد
عسل خاصیت آنتی بیوتیکی طبیعی دارد .
خواص درمانی عسل را می توان مستقیم به زنبورهای عسل و آنزیمی
که زنبورها برای ” به عمل آوردن ” عسل به کار می برند ، نسبت داد .
این آنزیم ها مورد مطالعه قرار گرفته و نشان داده شده است که حاوی خواص مشابه آنتی بیوتیک ها است .
اصلی ترین آنزیم های موجود در عسل عبارتند از :
اینورتاز و ساکاروز و دیاستاز که توسط زنبورها در عسل تولید می شوند .
وجود آنها در عسل بسته به عوامل مختلفی از جمله ترکیب شهد و غلظت و سن زنبورها متفاوت است .
آنزیم دیگری که هنگام به عمل آمدن شهد در عسل بوجود می آید ،
گلوکز اکسیداز است که پراکسید هیدروژن ضد باکتریایی و ضد میکروبی تولید می کند .
همچنین مواد پروبیوتیک مختلفی نیز در طی فرایند عسل سازی ، تولید می شود .
پروبیوتیک ها برعکس آنتی بیوتیک ها هستند .
آنها از زندگی و سلامت ما حفاظت می كنند .
آنها همان موادی هستند كه در ماست و سایر غذاهای تخمیر شده مانند كفیر و کلم ترش موجود اند .
عسل آنتی بیوتیکی طبیعی برای درمان عفونتها
این نکته بسیار مهم را به یاد داشته باشید که
این ” باکتری های پروبیوتیکی ” توسط گرما کشته می شوند .
برای استفاده از مزایای این باکتری ها ، باید از عسل هایی استفاده کنید که گرما ندیده اند .
این پروبیوتیک های منحصر به فرد موجود در عسل به آن اجازه می دهند
تا برخلاف آنتی بیوتیک های تولید تجاری ، با عفونت های باکتریایی در سطوح مختلف مبارزه کنند .
می دانیم که عسل حاوی این ترکیبات مفید برای سلامتی است . اما آیا این ترکیبات در انسان هم عمل می کنند ؟
این مطالعه نشان می دهد که ترکیبات ذکر شده ، برای انسان هم مفید واقع می شوند .
در یک مطالعه موشکافانه در خصوص دارونماهای کنترل شده ،
که در ماه ژوئیه سال 2012 در مجله کودکان و نوجوانان منتشر شد ،
مشخص شد که 10 گرم عسل در کودکان مبتلا به عفونتهای تنفسی فوقانی و سرفه
نسبت به یک دارونما در مصرف بیش از دو شب پیشرفت های سریعتر و عمیق تری داشته است .
شرکت کنندگان شامل 300 کودک در سنین 1 تا 5 سال مبتلا به URI ، سرفه شبانه با طول بیماری بیش از 7 روز بودند .
چگونه از عسل برای بهبودی بیماری استفاده کنیم ؟
برای بهره مندی از مزایای آنتی بیوتیکی عسل طبیعی ،
می توانید روزانه 10 گرم عسل را با یک قاشق چایخوری میل کنید .
آن را در آب جوش مخلوط نکنید
زیرا باعث کشته شدن باکتری های پروبیوتیکی حساس که اثرات آنتی بیوتیکی دارند ، می شود .
اگر با یک عفونت باکتریایی یا ویروسی بسیار سرسخت مواجه هستید ،
این معجون آنتی بیوتیک معروف عسل را برای بهبودی سریع ، در نظر داشته باشید .
دستور العمل آنتی بیوتیکی بر پایه عسل :
1 حبه سیر ( در صورت امکان از سیر ارگانیک استفاده کنید )
2 قاشق غذاخوری عسل طبیعی
2 قاشق غذاخوری پودر زنجبیل
نصف قاشق غذاخوری فلفل چیلی
نصف قاشق غذاخوری دارچین ارگانیک
3 اونس معادل 85 گرم آب لیمو ( در صورت امکان از آب لیموی ارگانیک استفاده کنید )
افزودنی اختیاری جهت اثر بخشی بیشتر :
25 قطره از تنتور موم (بدون الکل)
روش آماده سازی:
سیر خرد شده ، پودر زنجبیل ، پودر فلفل قرمز و دارچین را به آب لیمو اضافه کنید .
همه مواد را توسط همزن با هم مخلوط کرده و در پایان عسل طبیعی را به آن اضافه کنید .
اجازه دهید این شربت به مدت 3 تا 5 ساعت در دمای اتاق بماند .
پس از اولین استفاده ، شربت را در یک ظرف شیشه ای در بسته در یخچال نگهداری کنید .
نحوه استفاده از این دستور العمل آنتی بیوتیکی
هر روز صبح با معده خالی ، 1 قاشق غذاخوری از این شربت را مصرف کنید
تا سیستم ایمنی بدن شما تقویت شود .
اگر در حال مبارزه با عفونت یا سرماخوردگی یا حتی ویروس هستید ( این ترکیب ضد ویروسی نیز هست ) ،
یک قاشق غذاخوری شربت را سه بار در روز با معده خالی ( قبل از غذا ) میل کنید .
عسل مدا طعم شیرین طبیعت
منبع bee-pollen-buzz.com/honey-antibiotic