چند نکته برای خریدن عسل مرغوب
بر اساس اخبار مربوط به صنایع غذایی ، حدود هفتاد و شش درصد از عسل های فروخته شده در سوپرمارکت های بزرگ غیرقابل ردیابی هستند .
زیرا در واقع هیچ گرده ای در آنها وجود ندارد .
برای مایع نگه داشتن عسل تجاری ، گرده موجود از آن گرفته می شود .
در مطالعات انجام شده ، مشخص شده است که عسل فوق تصفیه شده چینی ، آلوده به آنتی بیوتیک ها و فلزات سنگین است .
برای دانستن نکات مهم در خریدن عسل مرغوب ، با این مقاله از وب سایت مدا همراه شوید .
چند نکته برای خریدن عسل مرغوب
اگر کیفیت غذاهای مصرفی برای شما مهم هستند ، از مصرف زیاد عسل سوپرمارکتی خودداری کنید .
عسل طبیعی و ارگانیک تهیه شده از مزارع عسل را خریده و از ترکیبات مفید موجود در این ماده شیرین در غذای خود بهره مند شوید .
برخی از عسل ها ، به ویژه انواعی که در بازار عرضه می شوند ، در واقع شربت ذرت با فروکتوز بالا هستند
که به آنها طعم دهنده هایی افزوده شده است .
عسل خام خریداری کنید :
عسل خام دارای قوامی مانند کره بادام زمینی است . زیرا فیلتر نشده است .
به طور کلی عسلی که به مدت طولانی به شکل مایع باقی بماند ، عسل تصفیه شده است .
بنابراین بسیاری از سالم ترین ترکیبات طبیعی آن نیز از بین رفته اند .
با خریدن عسل خام ، از مصرف عسل بی کیفیت و بی خاصیت خودداری خواهید کرد .
از کجا عسل بخریم ؟
در صورت امکان عسلی را انتخاب کنید که با کیفیت و طبیعی بوده و بتوانید از فروشنده آن اطلاعات کامل را دریافت کنید .
کافیست سری به فروشگاه مدا زده تا با انواع عسل هایی که ارائه می دهیم آشنا شده و سوالات مورد نظرتان را هم از کارشناسان ما بپرسید .
چند نکته برای خریدن عسل مرغوب
کارخانه گرده افشانی
هیچ کس نمی داند که چه عواملی باعث سقوط کلنی و پدیده مرگ دسته جمعی زنبورهای عسل می شوند .
اما ما می توانیم با رشد دادن گیاهانی که این گرده افشان ها دوست دارند ، نقش خود را برای نجات این موجودات مفید ایفا کنیم .
گل های شکوفه دار پر از شهد ، به خصوص آنهایی که لوله ای شکل هستند، زنبورها را به خود جذب می کنند .
علاوه بر این زنبورهای عسل نیاز به گل هایی دارند که ساختار آنها به گونه ای باشد که برایشان به عنوان یک سکوی فرود عمل کند .
همچنین زنبورهای عسل عاشق رایحه های شیرین یا نعنا و پونه مانند هستند .
اگر این پنج گیاه را در اطراف کندو بکارید ، می توانید به رشد زنبورهای عسل کمک شایانی بکنید :
- اسطوخودوس
- آویشن
- نعنا
- گل گاوزبان
- پونه
چگونه عسل با طعم خاص درست کنیم ؟
برای تهیه سه نوع عسل با طعم های زنجبیل ، چیلی و سیر ، دستور العمل زیر را دنبال کنید .
یک قاشق چایخوری از یکی از این موارد را در عسل ریخته و آن را هم بزنید .
سپس آن را روی نان تست یا روی وافل ها بریزید !
(عسل سیر یک داروی خوب برای درمان سرماخوردگی است .
در ضمن یک افزودنی غیر معمول اما خوشمزه برای بستنی وانیلی به حساب می آید . )
عسل جا افتاده دارای طعم خاص
مواد لازم :
2 فنجان عسل محلی
یک چهارم قاشق چای خوری اسید سیتریک
1 قاشق غذاخوری پودر زنجبیل یا 4 قاشق غذاخوری تکه های چیلی خشک شده یا نصف فنجان سیر خرد شده تازه
طرز تهیه :
همه مواد ذکر شده را در یک شیشه بزرگ مخلوط کنید ، درب آن را محکم ببندید و اجازه دهید
تا مدت سه هفته دور از نور خورشید بماند تا بهترین عطر و طعم و خاصیت را به خود بگیرد .
سپس آن را مصرف کرده و از عطر و طعم و خواص بی نظیر آن لذت ببرید .
منبع : motherearthliving