طرز تهیه فرنچ تست فرانسوی

طرز تهیه فرنچ تست فرانسوی

 

تخم مرغ 3 عدد

شیر 1/2 پیمانه

شکر یا ( پودر قند ) 1/8 تا 1/4 پیمانه

وانیل 1/2 قاشق چایخوری

نان تست 6 اسلایس

عسل برای سرو

دارچین 1/4 قاشق چایخوری

فرنچ تست فرانسوی را چگونه تهیه کنیم ؟

اول تخم مرغ ها رو در ظرفی بریزید .

اونها را خوب هم بزنید .

برای این کار همزن دستی کفایت میکنه بعد از اون شیر رو به تخم مرغ ها اضافه کنید .

اونقدر هم بزنید تا رنگ مخلوط ، کرم رنگ بشه .

شکر ، وانیل و دارچین رو به مخلوط اضافه کنید .

بعد مواد روخوب هم بزنید ، تا جایی که مخلوط یکدست و یکنواختی به دست بیاد.

مخلوط به دست اومده رو توی ظرفی بزرگ اما کم عمق بریزید .

تست ها را تک تک داخل مخلوط بگذارید.

عمق مخلوط نباید اون قدری باشده که تست ها توی اون غرق  بشه .

فقط باید یک طرف تست ها در تماس با مخلوط باشن وتست ها نباید به مدت طولانی

در ظرف مخلوط بمونن چون این کار باعث وا رفتن و شل شدن تست ها میشه .

فقط کافیه مثل من هر طرف تست ها به مدت 30 ثانیه توی موادتون نگه دارید .

یک تابه تفلون بزرگ رو روی حرارت ملایم قرار بدید .

نچسب بودن تابه توی پخت تست فرانسوی بسیار مهمه .

وقتی تابه خوب داغ شد ، تست ها رو با یکمی روغن سرخ کنید .

اجازه  بدید هر طرف تست ها به مدت دو الی سه دقیقه بپزه و طلایی بشه .

فرنچ تست شما آماده ست .

با کمی عسل و میوه میتونید تزئین و خوشمزه ترش کنید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.