فرق گواهینامه عسل ارگانیک و عسل طبیعی چیست؟

گواهینامه‌های ارگانیک در صورتی برای یک زنبورداری صادر می‌شوند که بتواند شرایط خاصی را آماده کند. از جمله‌ی مهمترین این شرایط فراهم سازی مزارعی با وسعت شش کیلومتر هوایی، نُه کیلومتر زمین، است که در آن‌ها هیچ سموم کشاورزی، حیوانی و آفت کشی استفاده نشود. این اندازه از این جهت حایزاهمیت است که توان پرواز زنبور عسل شش کیلومتر هوایی است. فاکتور مهم دیگر استفاده از کندوهای تمام چوب است. مزارعی که تحت نظر سازمان‌های ارگانیک هستند، به صورت سالیانه بازدید می‌شوند و در صورت رعایت شرایط سخت ارگانیک گواهینامه‌ی آن‌ها تمدید می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.